Search found 316 matches

by fluffi444
Fri Oct 13, 2017 6:02 am
Forum: [E] Support
Topic: Amazon Video App not working.
Replies: 6
Views: 232

Re: Amazon Video App not working.

Do you have the adblocker installed? For me it prevents other news streaming service from running.
by fluffi444
Thu Oct 12, 2017 7:27 pm
Forum: [E] Support
Topic: Amazon Video App not working.
Replies: 6
Views: 232

Re: Amazon Video App not working.

Yeb. Think the same. Only Netflix is starting correctly. But have no account to test it properly. Maxdome an German streaming service is also not working.
by fluffi444
Thu Oct 12, 2017 6:19 am
Forum: [E] Support
Topic: Amazon Video App not working.
Replies: 6
Views: 232

Re: Amazon Video App not working.

Yes. Don't know if it's same error but it never worked on my ES7000 on 2003 with root.
by fluffi444
Wed Jul 05, 2017 6:10 pm
Forum: [E] Support
Topic: YouTube App
Replies: 5
Views: 1413

Re: YouTube App

mrjello wrote:
Sun Jul 02, 2017 3:12 am
You are referring to this topic?
Yes
mrjello wrote:
Sun Jul 02, 2017 3:12 am
I found a copy of version 1.041 from an old Topic in the D Forums. Is it safe to try and install it?
Don't know - But don't think that it works anyway.
by fluffi444
Wed Jul 05, 2017 5:59 pm
Forum: [H] Software
Topic: [Script][v3.0] SmartAdblock + Extras | E/F/H | July 05, 2017
Replies: 23
Views: 3131

Re: RE: Re: [Script][v3.0] SmartAdblock + Extras [July 05, 2017]

New hosts files are uploaded which should fix the problem with the YouTube app.. Simply re-apply the script Cool. Top support. Only sometimes it happens that an empty frame for an commercial is shown but without the commercial itself... Have no problem with that but it's a prove that blocker works ...
by fluffi444
Sat Jul 01, 2017 11:44 am
Forum: [E] Support
Topic: YouTube App
Replies: 5
Views: 1413

Re: YouTube App

It does not work. Tried it already. Saved the app before they removed it.
Looks like something else is missing or whatever.
Search forum for YouTube. There was an ealier discussion but also without results...
As juusso already mentioned maybe one or some emps are missing...
by fluffi444
Mon Jun 26, 2017 5:00 pm
Forum: [E] Support
Topic: Smart HUB updates
Replies: 16
Views: 1283

Re: Smart HUB updates

Congrats. And thanks for letting us know. Good old WiFi module. It's not the first time that I heard that....
by fluffi444
Tue Jun 20, 2017 2:47 pm
Forum: [E] Support
Topic: UE55ES8090 Service menu
Replies: 7
Views: 549

Re: UE55ES8090 Service menu

I guess it's not correct. If I'm not wrong connect first, then press power button for longer time .... Please read wiki again.... Maybe you need a third hand for this [emoji6] From wiki: Join VCC and SDA, power on TV and hold about for 20 seconds with the TV powered. It just try to read (wrong) sett...
by fluffi444
Mon Jun 19, 2017 5:50 pm
Forum: [E] Support
Topic: UE55ES8090 Service menu
Replies: 7
Views: 549

Re: UE55ES8090 Service menu

Please report if eprom reset works for you.
by fluffi444
Sun Jun 18, 2017 7:52 pm
Forum: [E] Support
Topic: UE55ES8090 Service menu
Replies: 7
Views: 549

Re: UE55ES8090 Service menu

I told him this already via pm. He asked me. But now it looks like he's searching for replacement Mainboard...

Those a my settings from factory tool [emoji6]

Go to advanced search