Search found 24 matches

by gianpyc
Wed Feb 07, 2018 9:38 pm
Forum: [F] Software
Topic: [APP] openvpn-2.4.0 D(arm)/E/F/H + tun.ko
Replies: 8
Views: 2192

Re: [APP] openvpn-2.4.0 D(arm)/E/F/H + tun.ko

I've installed openvpn on my F series 6500 and when I run it I get the follwing error: Thu Jan 1 02:05:48 1970 Unrecognized option or missing or extra parameter(s) in gianpy.ovpn:15: block-outside-dns (2.4.0) Thu Jan 1 02:05:48 1970 OpenVPN 2.4.0 arm-v7a8-linux [SSL (OpenSSL)] [LZO] [LZ4] [EPOLL] [M...
by gianpyc
Tue Apr 04, 2017 9:29 pm
Forum: [F] Support
Topic: UE40F6500 reboot loop every 2minutes
Replies: 16
Views: 3184

Re: UE40F6500 reboot loop every 2minutes

Fixed!
Finally, I had to disable the watchdog. Disabling only 99_99 scripts didn't fix the issue :(

Btw, I really thank you all for the support!
by gianpyc
Tue Apr 04, 2017 4:59 pm
Forum: [F] Support
Topic: UE40F6500 reboot loop every 2minutes
Replies: 16
Views: 3184

Re: UE40F6500 reboot loop every 2minutes

Nothing to do, I've restored a new usb drive with a new ext4.img, did factory reset, but still the TV reboots even doing a new root procedure Here the sam.log on my tv: =========================== Starting rcSGO from run1.sh =========================== + [ ! -e /dtv/SGO.env ] + alias .=source + [ ! ...
by gianpyc
Tue Apr 04, 2017 10:48 am
Forum: [F] Support
Topic: UE40F6500 reboot loop every 2minutes
Replies: 16
Views: 3184

Re: UE40F6500 reboot loop every 2minutes

zoelechat wrote:
Tue Apr 04, 2017 10:01 am
Well you should try to restore ext4.img to default (not backup) and/or use another root USB drive.
Ok,
I'll try restoring ext4.img asap and I'll let you know
by gianpyc
Tue Apr 04, 2017 9:05 am
Forum: [F] Support
Topic: UE40F6500 reboot loop every 2minutes
Replies: 16
Views: 3184

Re: UE40F6500 reboot loop every 2minutes

zoelechat wrote:
Tue Apr 04, 2017 9:01 am
Maybe not worth factory reset then...
Log is the one you told you deleted in 1st post.
Ok,
I've just pasted the log file of sam.log in my previous post just edited.
There are some segmentation faults that I don't like...
by gianpyc
Tue Apr 04, 2017 7:36 am
Forum: [F] Support
Topic: UE40F6500 reboot loop every 2minutes
Replies: 16
Views: 3184

Re: UE40F6500 reboot loop every 2minutes

Tried factory reset from service menu? Ok I'll try., Also, I forgot to say that if I remove the usb for root, the TV doesn't reboot. Here there is the ending part of sam.log + /tmp/bin/remshd33 + /tmp/bin/busybox tcpsvd -vE 0.0.0.0 21 /tmp/bin/busybox ftpd -w / + ln -s /dev/loop3 /tmp/loopnone + sy...
by gianpyc
Mon Apr 03, 2017 10:05 pm
Forum: [F] Support
Topic: UE40F6500 reboot loop every 2minutes
Replies: 16
Views: 3184

Re: UE40F6500 reboot loop every 2minutes

Nothing to do. Disabled oscam but still rebooting. Is there any log somewhere that I can paste here? Somewhere yes:) Disable everything that start with number 03 or higher :) Check then :) If no unplug rooting usb and check if helps Disabled all start higher than 03 but still reboot :( You can see ...
by gianpyc
Mon Apr 03, 2017 9:29 pm
Forum: [F] Support
Topic: UE40F6500 reboot loop every 2minutes
Replies: 16
Views: 3184

Re: UE40F6500 reboot loop every 2minutes

sectroyer wrote:
Mon Apr 03, 2017 9:01 pm
gianpyc wrote:
Mon Apr 03, 2017 7:55 pm
there is not an alternative without losing scam?
I don't think you should be happy to have scam. It's dangerous thing!!!

Right! :)
gianpyc wrote:
Mon Apr 03, 2017 7:55 pm
But the reboot is due to?
Sound like it
Nothing to do. Disabled oscam but still rebooting. Is there any log somewhere that I can paste here?
by gianpyc
Mon Apr 03, 2017 7:55 pm
Forum: [F] Support
Topic: UE40F6500 reboot loop every 2minutes
Replies: 16
Views: 3184

Re: UE40F6500 reboot loop every 2minutes

there is not an alternative without losing scam?
But the reboot is due to?
by gianpyc
Mon Apr 03, 2017 6:46 pm
Forum: [F] Support
Topic: UE40F6500 reboot loop every 2minutes
Replies: 16
Views: 3184

UE40F6500 reboot loop every 2minutes

Hi,
my UE40F6500 with root did more than 1 year ago, today started to reboot every 2mins more and less.
I tried to use a backup-ed version of samyext4.img but nothing, I also deleted the sam.log nothing.
I have oscam running. What can I do to avoid the reboot loop?

Thanks

Go to advanced search