Search found 96 matches

by dusf
Fri Apr 08, 2016 12:33 pm
Forum: [H] Software
Topic: [ROOT] H "Network" root (FW<=Oct.2015, no T-GFS)
Replies: 1540
Views: 192993

Re: [!!!] Rooting H on latest firmwares

Well, you're not the first one to report "crash on Samba" on H, but sectroyer always denies problems. No other idea on my side, no H here. Didn't loading/crash issue start when you added some specific file(s) on server for example? The crashing just started yesterday. Had been working for years on ...
by dusf
Fri Apr 08, 2016 11:37 am
Forum: [H] Software
Topic: [ROOT] H "Network" root (FW<=Oct.2015, no T-GFS)
Replies: 1540
Views: 192993

Re: [!!!] Rooting H on latest firmwares

You should check if your /mnt folder is not full, too many useless logs inside for example. df | grep mnt Thanks for helping. # df -k | grep mnt /tmp/loopnone 122835 90236 26046 78% /mnt # cd mnt # ls bin firmware mc sam.log src doc lib opt samygo.log usr etc lost+found rcSGO sbin var # cat sam.log...
by dusf
Thu Apr 07, 2016 11:17 pm
Forum: [H] Software
Topic: [ROOT] H "Network" root (FW<=Oct.2015, no T-GFS)
Replies: 1540
Views: 192993

Re: [!!!] Rooting H on latest firmwares

No problem. Simply do NOT use Virtual USB :) But that is a problem, I want to be able to access Samba using my Samsung TV. It had been working with File CD Gadget on the same TV for years, but then stopped working yesterday. I get have the same 'loading...' issue using File CD Gadget. Please, there...
by dusf
Thu Apr 07, 2016 10:51 pm
Forum: [H] Software
Topic: [ROOT] H "Network" root (FW<=Oct.2015, no T-GFS)
Replies: 1540
Views: 192993

Re: [!!!] Rooting H on latest firmwares

Sorry NOT understands. Please try using LESS words for explaining WHAT is the "problem"? No problem? Everything works? Using Virtual USB I can browse my samba server fine, and see the files, but when I try to play anything 'Loading...' appears and then the TV freezes. I can play videos on the samba...
by dusf
Thu Apr 07, 2016 10:34 pm
Forum: [H] Software
Topic: [ROOT] H "Network" root (FW<=Oct.2015, no T-GFS)
Replies: 1540
Views: 192993

Re: [!!!] Rooting H on latest firmwares

After rooting with this method Virtual USB allows me browse my Samba server, but when I try to play any video 'Loading...' appears top right, spins around, freezes, and then the TV stops responding. File CD-Gadget used to work for my on the same TV which I rooted using the Skype method, but suddenly...
by dusf
Thu Apr 07, 2016 9:09 pm
Forum: [H] Support
Topic: Gadget & Virtual USB stuck on 'Loading...' when I try to play video
Replies: 3
Views: 1715

Re: Gadget & Virtual USB stuck on 'Loading...' when I try to play video

if it helps I have watchdogs set to off in the service menu, and in the init.d directory I have renamed all scripts beginning with 99 to have .dis at the end. Other devices can play video from the Samba server fine. The only issues that I can think of that occurred when rooting is that there was not...
by dusf
Thu Apr 07, 2016 9:03 pm
Forum: [H] Support
Topic: Gadget & Virtual USB stuck on 'Loading...' when I try to play video
Replies: 3
Views: 1715

Re: Gadget no longer loads, Smart Hub prompts to reinstall sideloaded apps?

Can someone please help me? I have since tried rooting the non-skype way, and the root seems to have been successful. I am still able to browse my Samba server from the TV, but when I try to play any video, loading appears, starts spinning, then freezes a few seconds later and then the TV stops resp...
by dusf
Thu Apr 07, 2016 3:41 pm
Forum: [H] Support
Topic: BBC iPlayer: Something went wrong loading this programme
Replies: 4
Views: 4879

Re: BBC iPlayer: Something went wrong loading this programme

Wolfgan wrote: Dusf, do you mind to share the iplayer zip app you tried to sideload? Thx, Wolf
Hi Wolfgang

Sorry, I am just seeing this now.

I am not sure we are allowed link to it, although you should be able to find the app list in the donor forum.
by dusf
Thu Apr 07, 2016 3:32 pm
Forum: [H] Support
Topic: Gadget & Virtual USB stuck on 'Loading...' when I try to play video
Replies: 3
Views: 1715

Re: Gadget no longer loads, Smart Hub prompts to reinstall sideloaded apps?

To try and fix this: - reset smart hub - reset the TV from menu >> support >> self diagnosis - factory reset from the service menu - rooted again using the Skype rooting method After doing this my apps from multiple regions show, even without me having to sideload them. smb_userdata in /mtd_rwarea a...
by dusf
Wed Apr 06, 2016 8:14 am
Forum: [H] Support
Topic: Gadget & Virtual USB stuck on 'Loading...' when I try to play video
Replies: 3
Views: 1715

Gadget & Virtual USB stuck on 'Loading...' when I try to play video

Usually around 30 seconds after turning on my UE32H5500 it prompts me that it has found media, and it would like me to select whether to view all, or video, pictures etc., this is my HDD connected to my router shared using Samba. Last night when I turned the TV on this did not happen. I then went in...

Go to advanced search