Search found 17 matches

by roadrunner
Sat Nov 14, 2015 9:21 am
Forum: MIPS
Topic: REQ: smarthub_closer.so
Replies: 11
Views: 7784

Re: REQ: smarthub_closer.so

I am at work now, just can't wait to test it :)
Where should I put it ? Didn't find any file called game.so..
by roadrunner
Fri Nov 13, 2015 11:51 pm
Forum: MIPS
Topic: REQ: smarthub_closer.so
Replies: 11
Views: 7784

Re: REQ: smarthub_closer.so

Cool... just how can I use this?
by roadrunner
Thu Nov 12, 2015 11:33 pm
Forum: MIPS
Topic: REQ: smarthub_closer.so
Replies: 11
Views: 7784

Re: REQ: smarthub_closer.so

SmartHubcloser for MIPS would be very very nice :)
by roadrunner
Thu Nov 12, 2015 9:35 pm
Forum: MIPS
Topic: ntpclient on Mstar not working please help
Replies: 6
Views: 4689

Re: ntpclient on Mstar not working please help

@zoelchat you were absolutely right!!!
I stoped most of the startup scripts and now Oscam starts in 55sec!

@zoelchat THANK YOU SOOOOO MUCH!!!!!

With a smarthub_closer.so for mstar I'd be totally happy
by roadrunner
Thu Nov 12, 2015 8:33 pm
Forum: MIPS
Topic: ntpclient on Mstar not working please help
Replies: 6
Views: 4689

Re: ntpclient on Mstar not working please help

I thought root starts with samygo?
56sek after I pressed the power button on the remote control I get the message Samygo started all applications . Then it takes 3 minutes more until Oscam starts . That is why I am surprised that it takes so long to start Oscam.
Is that normal?
by roadrunner
Thu Nov 12, 2015 3:06 pm
Forum: MIPS
Topic: ntpclient on Mstar not working please help
Replies: 6
Views: 4689

Re: ntpclient on Mstar not working please help

My Oscam is in /mtd_rwdata/oscam so I edit the command line but nothing happens then I even try edit the samygoOscam file like this: BIN_OSCAM=${DIR_OSCAM}/${OSCAM} -w 0 -b Unfortunately still 4,15 Min to start Oscam. I just saw that ShellCommander also needs 4minutes to start. Right after ShellComm...
by roadrunner
Thu Nov 12, 2015 8:55 am
Forum: MIPS
Topic: ntpclient on Mstar not working please help
Replies: 6
Views: 4689

ntpclient on Mstar not working please help

I put Vlads Oscam on my UE40D57 Mstar and it works very fine. Problem is that Oscam needs 4Min to start. I think it because the time of Oscam is false. The WebIF of Oscam says 00:00 Jan.1970 :D I put the file samyGOoscam and ntpclient that I have compiled on linux in the Oscam directory, give them 7...

Go to advanced search