Service menu setting UE49M5510 - Audio issue

General forum talking area for M/Q series TVs.
Post Reply

Pointer
Posts: 4
Joined: Mon Jan 22, 2018 12:02 am

Service menu setting UE49M5510 - Audio issue

Post by Pointer » Mon Jan 22, 2018 9:42 pm

Hello everyone, I'm having an annoying problem with the audio of the TV in question.

In movie scenes with shootings or listening to medium to high volume music on Youtube, the sound disappears until I unplug the TV.

Someone can kindly share their menu service settings of this M5510 or a similar one (maybe K series)?


Thanks in advance.
Last edited by Pointer on Thu Jan 25, 2018 7:08 pm, edited 1 time in total.
...

Pointer
Posts: 4
Joined: Mon Jan 22, 2018 12:02 am

Re: Service menu setting UE49M5510

Post by Pointer » Thu Jan 25, 2018 7:07 pm

Nobody has any ideas? If I connect a bluetooth speaker the audio works continuously. Unfortunately this is not a solution. :(
...

User avatar
juusso
SamyGO Moderator
Posts: 9972
Joined: Sun Mar 07, 2010 6:20 pm

Re: Service menu setting UE49M5510 - Audio issue

Post by juusso » Sun Jan 28, 2018 5:09 pm

Might you noticed when these problems started to occur?
LE40B653T5W,UE40D6750,UE65Q8C
Have questions? Read SamyGO Wiki, Search on forum first!
FFB (v0.8), FFB for CI+ . Get root on: C series, D series, E series, F series, H series. Imagerooting K seriesImage, exeDSP/exeTV patches[C/D/E/F/H]

DO NOT EVER INSTALL FIRMWARE UPGRADE

Pointer
Posts: 4
Joined: Mon Jan 22, 2018 12:02 am

Re: Service menu setting UE49M5510 - Audio issue

Post by Pointer » Sun Jan 28, 2018 9:10 pm

Always have.
...

freazolat
Posts: 3
Joined: Wed Jan 10, 2018 2:25 pm

Re: Service menu setting UE49M5510 - Audio issue

Post by freazolat » Thu Feb 01, 2018 4:15 pm

Send an example youtube video so we can test, show eq/audio settings and what level of volume the issue starts showing up

Pointer
Posts: 4
Joined: Mon Jan 22, 2018 12:02 am

Re: Service menu setting UE49M5510 - Audio issue

Post by Pointer » Mon Feb 12, 2018 11:20 pm

Any Youtube video and not necessarily a video of that site. Youtube was an example, sorry. The other apps behave the same way.
Standard EQ settings, but the situation does not change by varying. If I increase the volume from 90 to 100 it happens immediately, at lower levels it takes a while.
...

Post Reply

Return to “[M/Q] General”