can I change Smart Hub region on Tizen (J series) TV?

This is general talk area for things that NOT RELATED WITH TV! Instead, about internal works like web site, forum, wiki, or talking, etc...
Post Reply

yanhujk
SamyGO Project Donor
Posts: 22
Joined: Thu Jan 23, 2014 8:34 am

can I change Smart Hub region on Tizen (J series) TV?

Post by yanhujk »

I want to buy 2015 TV Evolution Kit but I'm a Samsung TV user in the mainland of China, there is only one video app on Samsung TV in this area, If I want to use other video app I need change Smart Hub region . so like the title, There is any way to change Smart Hub region on Tizen (J series) TV?

INora
Posts: 1
Joined: Thu May 21, 2015 9:58 am

Re: can I change Smart Hub region on Tizen (J series) TV?

Post by INora »

You can change the region same way as you do on 2014 models. I tried it on my UE40JU6400 an it worked, got Netflix and everything.

http://www.samsung.com/us/support/answe ... 71/242653/

ailiev
Posts: 33
Joined: Wed Nov 30, 2011 4:19 pm

Re: can I change Smart Hub region on Tizen (J series) TV?

Post by ailiev »

Unfotunately that link no longer works. Any hints on what should be the procedure?

M11
SamyGO Project Donor
Posts: 280
Joined: Fri Aug 03, 2012 6:00 pm

Re: RE: Re: can I change Smart Hub region on Tizen (J series) TV?

Post by M11 »

ailiev wrote:Unfotunately that link no longer works. Any hints on what should be the procedure?
First result from google > https://support.unlocator.com/customer/ ... g-smart-tv
F9000 + SEK-3500U

Post Reply

Return to “General”