Page 2 of 2

Re: Mac OS X Remote Control Dashboard Widget

Posted: Tue Mar 27, 2018 11:02 am
by Diablo
Thank you for this widget. Remote of my TV doesn't work: service center asks about 150 dollars to repair it... Thin widget saved my money)))

Re: Mac OS X Remote Control Dashboard Widget

Posted: Tue Mar 27, 2018 11:34 am
by kai
aweseome, thats good to hear :)

Re: Mac OS X Remote Control Dashboard Widget

Posted: Fri Apr 06, 2018 6:03 pm
by sectroyer
It can be combined with rccli from zoelechat to make it work with K/Q if anybody is interested :)

Re: Mac OS X Remote Control Dashboard Widget

Posted: Fri Apr 06, 2018 6:23 pm
by juusso
I'm interested in some android app, based on same protocol...

Re: Mac OS X Remote Control Dashboard Widget

Posted: Fri Apr 06, 2018 6:26 pm
by zoelechat
Samsung Smart VIew? :)

Re: Mac OS X Remote Control Dashboard Widget

Posted: Fri Apr 06, 2018 8:41 pm
by juusso
haha

Re: Mac OS X Remote Control Dashboard Widget

Posted: Fri Apr 06, 2018 8:46 pm
by zoelechat
Not joking, I was surprised when I installed latest version, it's now unified for all series, has network RC, can launch widgets, be mouse/keyboard and so on (actually everything websockets API is able to, in addition to known now-one-way-only mirroring).
Or I did not get what you're looking for :)

Re: Mac OS X Remote Control Dashboard Widget

Posted: Sat Apr 07, 2018 5:38 am
by juusso
I just looking forward for sleep button. I tired with fact i always have to use voice control to set sleep timer. Thats weird how samsung engineers came to decission to hook such function on only VOICE control. During night time, when everyone is sleeping i have laudly enough (to let tv recognise my commmand) tell - 《sleep timer for 30 min...》 sorry for offtopic. :)


Re: Mac OS X Remote Control Dashboard Widget

Posted: Sat Apr 07, 2018 9:28 am
by zoelechat
I'm afraid only "protocol" that could help is root/patching :)
It's not matter of missing KEY_SLEEP on Tizen: on J it's still showing expected UI, but from K UI was simply removed (same goes for KEY_ESAVING). Shame indeed.
I wonder if it wouldn't be possible to make a widget tweaking matching vconf key maybe (if accessible from app at all...)