[UPD. 19.02.12] D series rooting (arm cpu architecture only)

Here is information about customize your D series firmware..:!:This forum is NOT FOR USER questions or problems but DEVELOPER.
Post Reply

User avatar
arris69
SamyGO Moderator
Posts: 1700
Joined: Fri Oct 02, 2009 8:52 am
Location: Austria/Vienna (no Kangaroos here)
Contact:

[UPD. 19.02.12] D series rooting (arm cpu architecture only)

Post by arris69 » Sun Feb 19, 2012 11:08 am

updated ntfs-3g binaries, but just for arm devices (no success report from mstar-tester till now)

if you not use ntfs formated disks no need to resync the widget...

Mosquito79
Posts: 13
Joined: Wed Apr 11, 2012 3:20 pm
Location: Germany, Hamburg

Re: [UPD. 19.02.12] D series rooting (arm cpu architecture o

Post by Mosquito79 » Tue Jun 19, 2012 10:14 pm

After resync the Samygo Widget shows the old Version-Number Date 06.01.2012...maybe I?m wrong and that?s not Version-Date. What concrete is the improvement of this update for ntfs-3g? As you know I having troubles to mount my ntfs-usb-device with ntfs-3g. Even with this update I have the same problem like before.
TV: UE40D7090 // FW: T-GAPDEUC_1018.0

User avatar
arris69
SamyGO Moderator
Posts: 1700
Joined: Fri Oct 02, 2009 8:52 am
Location: Austria/Vienna (no Kangaroos here)
Contact:

Re: [UPD. 19.02.12] D series rooting (arm cpu architecture o

Post by arris69 » Tue Jun 19, 2012 10:25 pm

just the binaries for ntfs-3g where updated at 19.02 not the full package. the version before this date didn't worked (also not on arm)

Mosquito79
Posts: 13
Joined: Wed Apr 11, 2012 3:20 pm
Location: Germany, Hamburg

Re: [UPD. 19.02.12] D series rooting (arm cpu architecture o

Post by Mosquito79 » Tue Jun 19, 2012 10:31 pm

Ich Idiot...sorry...it?s late and I?m just back from work...didn?t noticed your entry-post date...it was in february...omg...good night :D
TV: UE40D7090 // FW: T-GAPDEUC_1018.0

moldov
Posts: 8
Joined: Tue Aug 21, 2012 12:03 pm

Re: [UPD. 19.02.12] D series rooting (arm cpu architecture o

Post by moldov » Tue Aug 21, 2012 12:08 pm

Hello, Mosquito79!

Did You manage to mount with ntfs-3g? I got the same problem as Yours. fuse: mount failed: Invalid argument

Post Reply

Return to “[D] Firmware”