T27A550 Service Menu

Forum for your Monitor questions instead of TVs
Post Reply

Blobby
Posts: 1
Joined: Sat Dec 01, 2012 6:23 pm

T27A550 Service Menu

Post by Blobby » Sat Dec 01, 2012 6:30 pm

I was trying out the service menu and I think the Front Color option changed because I think I remember seeing something with R-BK and not NONE. Can somebody tell me what the default is?

Thanks.

cripton
Posts: 3
Joined: Tue Apr 17, 2012 4:58 pm

Re: T27A550 Service Menu

Post by cripton » Mon Dec 31, 2012 4:49 am

is NONE, bye

waleedi
Posts: 1
Joined: Sat Jan 10, 2015 12:05 pm

Re: T27A550 Service Menu

Post by waleedi » Sat Jan 10, 2015 12:25 pm

hello

has anyone got any problems with the smart hub app?
i have this monitor for a week now and i cannot create an account or use it as i keep getting the "network interferrence message"
Our excellent online cvoice training training programs will lead you to success in the We als offer latest and 642-732 - pass-4sure with 100% success guarantee. Our network+ is rare in IT world.

Post Reply

Return to “Monitors”