T19B300 is it possible to enable DLNA?

Forum for your Monitor questions instead of TVs
Post Reply

ath123
Posts: 23
Joined: Fri Jan 04, 2013 11:28 pm

T19B300 is it possible to enable DLNA?

Post by ath123 » Thu Jan 17, 2013 3:44 pm

As I already wrote in the topic for enabling WiFi in LT24A550 (after following all the instructions there) and reaching the TDM menou there is no option 10 so as to be able to proceed with the rest of the instructions. My post there was:

For T19B300 and after typing 1st the numbers 1198282 and then 2008999 the TDM I get in putty is the following:

[ TOP Debug Menu]
------------------------------------
1 : SubSystem Print On/Off
2 : Platform Print Setting
3 : TD Print Setting
4 : Performance Print Setting
5 : Sdal Print Setting
6 : Sdal Trace Setting
11 : TD Debug
12 : SubSystem DBG
13 : SubSystem Info Print
21 : Louvre Print Setting
------------------------------------
70 : Jade Debug
81 : CSP debug
====================================
99 : Exit

So there is no 10 option. Is it possible to get that option ?



Therefore there is no option to "Display & Execute Factory menu".

Has anybody been able to enable DLNA in T19B300 ?

joaofeijo
Posts: 13
Joined: Wed Oct 03, 2012 3:09 pm

Re: T19B300 is it possible to enable DLNA?

Post by joaofeijo » Wed Jul 31, 2013 6:08 pm

Yes it is, despite the absence, it will appear if you turn on the network.

joaofeijo
Posts: 13
Joined: Wed Oct 03, 2012 3:09 pm

Re: T19B300 is it possible to enable DLNA?

Post by joaofeijo » Mon Aug 12, 2013 6:21 pm

Try this : OK in english now

POWER OFF + MUTE + 1 + 8 + 2 + POWER ON wait 20 sec FACTORY + 3SPEED
now you are in Service menu go control --> SubOption
NEtwork support to Ext-wifi
PVR support ON
Return
Go to Config option an change All Shares support to on
POWER OFF to save and POWER ON
Also you can gain access to service menu with INFO + FACTORY + 3SPEED twice
Te tv set now has more options in menu like Network configuration , Network remote control

Now i need an USB WIFI dongles , samsung ones are out of stock in my country
I try DWA-125 rev A (RT2870) doing a PID/VID change TV recognize it but cant connect MAC 00.00.00.00.00
In GPL licence screen my tv say RT3572 modules also in MFM_TxxA550_350 gpl souce code
so im searching for an USB DONGLE with that chipset to try it

i do 3SPPED and FACTORY thing with a cheap OFA remote control

raniadoll
Posts: 1
Joined: Sat Aug 31, 2013 11:03 am

Re: T19B300 is it possible to enable DLNA?

Post by raniadoll » Sat Aug 31, 2013 1:27 pm

While the image is in motion you can see tiny dark grid-like pixel forming throughout the monitor. When the motion stops it clears up.
Same thing in windows. If I move a window across my desktop, the text within the window gets all fuzzy/choppy and the borders of the window pixelate while I'm moving it even very slowly
Free shipping to USA and UK and rest of world on the shopping of pakistani bridal dresses and new pakistani dresses. So simply click on trendy dresses online shopping. And enjoy shalwar kameez, lehengas, maxi dress, long gowns, party dresses and special occasion dresses.

Post Reply

Return to “Monitors”