Decoded HD recordings have no audio

Here for general support for E series TVs, request and problem solve area.
Post Reply

LaserMan
SamyGO Project Donor
Posts: 7
Joined: Wed Aug 27, 2014 10:14 am

Decoded HD recordings have no audio

Post by LaserMan » Tue Dec 08, 2015 1:06 pm

Hi,
After decoding HD recordings using SamyGO PVR Decoder 1.8.2.53, the TS files have no audio. Is there a fix or workaround for this?
All other decoded programmes are fine.
TV = UE40ES6540
Firmware= T-MST10PDEUC-2004.1
Thanks

sectroyer
Official SamyGO Developer
Posts: 5765
Joined: Wed May 04, 2011 5:10 pm

Re: Decoded HD recordings have no audio

Post by sectroyer » Tue Dec 08, 2015 1:08 pm

LaserMan wrote:Hi,
After decoding HD recordings using SamyGO PVR Decoder 1.8.2.53, the TS files have no audio. Is there a fix or workaround for this?
All other decoded programmes are fine.
TV = UE40ES6540
Firmware= T-MST10PDEUC-2004.1
Thanks
ffplay :)
I do NOT support "latest fw" at ALL. If you have one you should block updates on router and wait for it to STOP being "latest":)
If you want me to help you please paste FULL log(s) to "spoiler"/"code" bbcodes or provide link(s) to pasted file(s) on http://ctrlv.it/ Otherwise "NO HELP"!!!
If you want root DISABLE internet access to your device!!!!
DO NOT EVER INSTALL FIRMWARE UPGRADE !!!!

zoelechat
Official SamyGO Developer
Posts: 8372
Joined: Fri Apr 12, 2013 7:32 pm
Location: France

Re: Decoded HD recordings have no audio

Post by zoelechat » Tue Dec 08, 2015 1:10 pm

They DO have audio, it's simply not read correctly by TV and/or your media player :)
I do NOT receive any PM. Please use forum.

LaserMan
SamyGO Project Donor
Posts: 7
Joined: Wed Aug 27, 2014 10:14 am

Re: Decoded HD recordings have no audio

Post by LaserMan » Tue Dec 08, 2015 2:57 pm

Thanks. FFPlay works, as you said. FFPlay is command line so I browsed and found HandBrake (handbrake.fr) which has a good GUI and can transcode to formats other players can handle more easily. Thanks!

Post Reply

Return to “[E] Support”