Page 1 of 1

URGENT! Default service menu values of F6400 needed!

Posted: Mon Feb 13, 2017 7:16 am
by jamilahmed
Can anyone post pictures of service menu of UAxxF6400
messed in service menu...

thank you in advance.

Re: URGENT! Default service menu values of F6400 needed!

Posted: Tue Feb 14, 2017 8:33 am
by stuballs
I have one of these. How do i get to the service menu? i can post pics of whatever you need

Re: URGENT! Default service menu values of F6400 needed!

Posted: Thu Feb 16, 2017 1:04 pm
by jamilahmed
Thank you bro,
Put the TV into standby
Press the {INFO} {MENU} {MUTE} {POWER} buttons on the remote within 3 seconds (in that order; one-by-one)
Use the {POWER} button to exit the Service Menu.

Re: URGENT! Default service menu values of F6400 needed!

Posted: Sun Apr 16, 2017 5:23 pm
by miroslav2212
Pls send me too. Thank You

Re: URGENT! Default service menu values of F6400 needed!

Posted: Fri Apr 21, 2017 10:05 am
by zylx
I also need those values. My CI+ module stop working after repair.

Re: URGENT! Default service menu values of F6400 needed!

Posted: Tue Jul 31, 2018 9:20 pm
by himanahu231996
stuballs wrote:
Tue Feb 14, 2017 8:33 am
I have one of these. How do i get to the service menu? i can post pics of whatever you need
Plz send me i really need urgent