Page 8 of 10

Re: [App] libRunWidget D/E/F/H

Posted: Tue Feb 16, 2016 5:00 pm
by smart_lover
Why sometimes right after starting TV when I use this lib(I mean librunwidget) a message indicating 'Starting..' show on top of my TV screen and after some blink, The widget will not show and I can not even enter to smarthub! Why? After that, When I reboot TV I lose my root.
Is 'Starting...' message natural in periodical times? How can I prevent it to not loos my root?

NOTE:My TV is not connected to the internet and is located in LAN.

Re: [App] libRunWidget D/E/F/H

Posted: Fri Feb 19, 2016 1:19 pm
by ssidquest
Is it possible to run an app in the background?

Re: [App] libRunWidget D/E/F/H

Posted: Fri Feb 19, 2016 2:10 pm
by zoelechat
Yes, if the app is intended to.

Re: [App] libRunWidget D/E/F/H

Posted: Tue Feb 07, 2017 3:21 pm
by lekron
I have a strange problem.

When I try to start a widget through libRCremap the widget won't start.
So I created a script with the following command

Code: Select all

samyGOso -d -A -B -l /mnt/opt/privateer/usr/libso/libRunWidget.so ID:widgetID
and with the right widgetID of course. After that command I added a simple line which creates a log to see if libRCremap actually works.
Whenever I press the remapped key, the log file gets created but the widget won't start.
But If I run the above command over ssh the widget just runs fine.

Does anyone know a solution?

Re: [App] libRunWidget D/E/F/H

Posted: Tue Feb 07, 2017 3:30 pm
by zoelechat
On H you can't execute injection "directly" from RCremap script, because you're not root at that point. Check libAirTosat example there for H/RCremap sample script.

Re: [App] libRunWidget D/E/F/H

Posted: Fri Feb 17, 2017 4:31 pm
by lekron
zoelechat wrote:
Tue Feb 07, 2017 3:30 pm
On H you can't execute injection "directly" from RCremap script, because you're not root at that point. Check libAirTosat example there for H/RCremap sample script.
Thanks, but now I get the following error whenever I execute the script (even manually):

Code: Select all

nc: can't connect to remote host (127.0.0.1): Connection refused
Do you know how I can solve this?

Re: [App] libRunWidget D/E/F/H

Posted: Fri Feb 17, 2017 5:13 pm
by zoelechat
Read libAirTosat 1st post, example is using telnet, not nc (possible script in archive uses nc, but was wrong).

Re: [App] libRunWidget D/E/F/H

Posted: Mon Feb 20, 2017 8:07 am
by lekron
zoelechat wrote:
Fri Feb 17, 2017 5:13 pm
Read libAirTosat 1st post, example is using telnet, not nc (possible script in archive uses nc, but was wrong).
I already tried both and both gave the same error. The one from libAirToSat says

Code: Select all

telnet: can't connect to remote host (127.0.0.1): Connection refused

Re: [App] libRunWidget D/E/F/H

Posted: Mon Feb 20, 2017 10:55 am
by zoelechat
Well, if you can remotely connect to telnet/23 (can't you?), I see no reason for not being able to connect to self-host :)

Re: [App] libRunWidget D/E/F/H

Posted: Mon Feb 20, 2017 1:22 pm
by lekron
zoelechat wrote:
Mon Feb 20, 2017 10:55 am
Well, if you can remotely connect to telnet/23 (can't you?), I see no reason for not being able to connect to self-host :)
Yes, I am able to connect to telnet, that's why I don't understand that the tv can't connect to itself :?