[App] libFactory E/F/H

Here are software that related with Samsung F series TVs.

idm1
SamyGO Project Donor
Posts: 84
Joined: Thu May 02, 2013 7:49 am

Re: [App] libFactory E/F/H

Post by idm1 » Tue Aug 30, 2016 9:22 am

Okay, sorry for that.

zoelechat
SamyGO Moderator
Posts: 7742
Joined: Fri Apr 12, 2013 7:32 pm
Location: France

Re: [App] libFactory E/F/H

Post by zoelechat » Tue Aug 30, 2016 10:18 am

mihd wrote:If I try this

Code: Select all

samyGOso -d -T -B -l /mnt/opt/privateer/usr/libso/libFactory.so SET:20=0,22=0,205=0,398=0
(Disable OTA/OTN support, Watchdog and set RS232 mode to Debug)
then TV hangs when SamyGO loading.
When set RS232 mode to UART - All Ok.
TV - F6330. fw.1119 .
No idea, what if you try to set RS232 to debug manually? I don't think problem is related to lib.
mihd wrote:If I try

Code: Select all

samyGOso -d -A -B -l /mnt/opt/privateer/usr/libso/libFactory.so ENTERMENU
then timezone in time settings sets to default (as with info-menu-mute-power).
I never said it wouldn't reset timezone, I only talked about picture settings :)
Why don't you simply set it to auto btw?
I do NOT receive any PM. Please use forum.

wluczykijwf
Official SamyGO Developer
Posts: 1026
Joined: Sat Sep 21, 2013 5:07 pm
Location: Poland

Re: [App] libFactory E/F/H

Post by wluczykijwf » Tue Aug 30, 2016 10:23 am

The reset timezone is for analog channel (when it is currently). For dtv channel is OK.
sorry for my english
UE40F8000 (T-FXPDEUC-1125.1), BD-D5500

mihd
SamyGO Project Donor
Posts: 361
Joined: Wed Jan 29, 2014 12:38 pm

Re: [App] libFactory E/F/H

Post by mihd » Tue Aug 30, 2016 10:34 am

zoelechat wrote: No idea, what if you try to set RS232 to debug manually? I don't think problem is related to lib.
Same. It is not associated with libFactory.
zoelechat wrote: Why don't you simply set it to auto btw?
If "Auto" then GMT+6. But my timezone - GMT+5 .
TV: Samsung UE40F6330AK (FW: T-MST12DEUC-1119.0 2014-02-22 / SamyGO) + HDD 1Tb 2,5" (TOSHIBA MQ01ABD1);
TV: Philips 26PF4311 + Cable TV Receiver LATEL LC-808HD (with NFS client, DLNA - n/a, Samba - n/a);
Router: Netgear WNDR3800 (FW: OpenWrt Attitude Adjustment 12.09-beta2) + HDD 1Tb 2,5" (SEAGATE Expansion STBX1000201) (with NFS,DLNA and Samba servers).

mihd
SamyGO Project Donor
Posts: 361
Joined: Wed Jan 29, 2014 12:38 pm

Re: [App] libFactory E/F/H

Post by mihd » Tue Aug 30, 2016 10:40 am

wluczykijwf wrote:The reset timezone is for analog channel (when it is currently). For dtv channel is OK.
Not Ok. I have dtv provider. It has a feature that should be set on the TV GMT+0 manually to time corresponded.
But "samyGOso -d -A -B -l /mnt/opt/privateer/usr/libso/libFactory.so ENTERMENU" resets timezone to default GMT+4.
TV: Samsung UE40F6330AK (FW: T-MST12DEUC-1119.0 2014-02-22 / SamyGO) + HDD 1Tb 2,5" (TOSHIBA MQ01ABD1);
TV: Philips 26PF4311 + Cable TV Receiver LATEL LC-808HD (with NFS client, DLNA - n/a, Samba - n/a);
Router: Netgear WNDR3800 (FW: OpenWrt Attitude Adjustment 12.09-beta2) + HDD 1Tb 2,5" (SEAGATE Expansion STBX1000201) (with NFS,DLNA and Samba servers).

zoelechat
SamyGO Moderator
Posts: 7742
Joined: Fri Apr 12, 2013 7:32 pm
Location: France

Re: [App] libFactory E/F/H

Post by zoelechat » Tue Aug 30, 2016 10:47 am

Well, it's up to you to choose the way you enter service menu: either loose picture settings AND timezone, or only timezone :)
I do NOT receive any PM. Please use forum.

mihd
SamyGO Project Donor
Posts: 361
Joined: Wed Jan 29, 2014 12:38 pm

Re: [App] libFactory E/F/H

Post by mihd » Tue Aug 30, 2016 10:53 am

zoelechat wrote:Well, it's up to you to choose the way you enter service menu: either loose picture settings AND timezone, or only timezone :)
I agree. :) It's not a big problem. Resetting the timezone - It's just information.
TV: Samsung UE40F6330AK (FW: T-MST12DEUC-1119.0 2014-02-22 / SamyGO) + HDD 1Tb 2,5" (TOSHIBA MQ01ABD1);
TV: Philips 26PF4311 + Cable TV Receiver LATEL LC-808HD (with NFS client, DLNA - n/a, Samba - n/a);
Router: Netgear WNDR3800 (FW: OpenWrt Attitude Adjustment 12.09-beta2) + HDD 1Tb 2,5" (SEAGATE Expansion STBX1000201) (with NFS,DLNA and Samba servers).

User avatar
notengo13
SamyGO Project Donor
Posts: 365
Joined: Mon Nov 30, 2015 12:31 pm
Location: Slovakia

Re: [App] libFactory E/F/H

Post by notengo13 » Tue Aug 30, 2016 2:02 pm

mihd wrote:
zoelechat wrote:Well, it's up to you to choose the way you enter service menu: either loose picture settings AND timezone, or only timezone :)
I agree. :) It's not a big problem. Resetting the timezone - It's just information.
Do you have Local Set changed to your country in Extended Service Menu. For me entering Service menu I don't loose picture settings all is on auto 8-) . But sometimes if I enter with app SRC Samsung TV i get OTN and OTA acivated :mrgreen:
UE48H6640 T-MST14DEUC 2781.0 root latestH --> 2130.0 skypeRoot-->0000-->2115.3 "Skype refueled" Root

mihd
SamyGO Project Donor
Posts: 361
Joined: Wed Jan 29, 2014 12:38 pm

Re: [App] libFactory E/F/H

Post by mihd » Tue Aug 30, 2016 2:25 pm

notengo13 wrote: Do you have Local Set changed to your country in Extended Service Menu. For me entering Service menu I don't loose picture settings all is on auto 8-) . But sometimes if I enter with app SRC Samsung TV i get OTN and OTA acivated :mrgreen:
I am from Russia and TV buyed in Russia. I did not change the Local Set.
I don't loose picture settings, although settings are not auto (it is fine! previously I used libBackPicSet).
OTN and OTA not acivated by apps.
TV: Samsung UE40F6330AK (FW: T-MST12DEUC-1119.0 2014-02-22 / SamyGO) + HDD 1Tb 2,5" (TOSHIBA MQ01ABD1);
TV: Philips 26PF4311 + Cable TV Receiver LATEL LC-808HD (with NFS client, DLNA - n/a, Samba - n/a);
Router: Netgear WNDR3800 (FW: OpenWrt Attitude Adjustment 12.09-beta2) + HDD 1Tb 2,5" (SEAGATE Expansion STBX1000201) (with NFS,DLNA and Samba servers).

idm1
SamyGO Project Donor
Posts: 84
Joined: Thu May 02, 2013 7:49 am

Re: [App] libFactory E/F/H

Post by idm1 » Sun Sep 11, 2016 11:46 am

@zoelechat

Please could you post libfactory for UE40ES6540 av, component and PC source inputs as the values for 66 to 77 are different according to input, pc can be obtained by selecting pc as input at 142. Thanks in advance.

Post Reply

Return to “[F] Software”