(re)enable "Set Remote Access" on f7000

Ideas and dreaming will go this forum
Post Reply

nono2lozere
SamyGO Project Donor
Posts: 38
Joined: Sat Sep 20, 2014 3:55 pm

(re)enable "Set Remote Access" on f7000

Post by nono2lozere » Mon Nov 03, 2014 10:39 am

Hello,

First thanks for your work.

In the e-manual here http://downloadcenter.samsung.com/conte ... 4-0401.pdf page 58 there is an option in network settings called "SetRemote Access" that I can't find on my tv. This enable standby mode so the tv won't shut down when powered off with remote. I have read somewere that it was removed by samsung some time ago, but maybe it can be unhide like LibZoelPVR feature?

My firmware is 1113.3.

Thanks
Samsung UE40F7000 T-FXPDEUC1115.0

Storm
Posts: 1
Joined: Mon Feb 29, 2016 12:55 pm

Re: (re)enable "Set Remote Access" on f7000

Post by Storm » Tue Mar 01, 2016 11:19 am

nono2lozere wrote:Hello,

First thanks for your work.

In the e-manual here http://downloadcenter.samsung.com/conte ... 4-0401.pdf page 58 there is an option in network settings called "SetRemote Access" that I can't find on my tv with the https://donkeybets.com/my-zcode-system-review post about the ZCode. This enable standby mode so the tv won't shut down when powered off with remote. I have read somewere that it was removed by samsung some time ago, but maybe it can be unhide like LibZoelPVR feature?

My firmware is 1113.3.

Thanks
Hi nono2lozere, did you find setremote access? Is it hidden somewhere? I'd like to use this if possible.
Last edited by Storm on Thu Aug 25, 2016 1:03 pm, edited 3 times in total.

nono2lozere
SamyGO Project Donor
Posts: 38
Joined: Sat Sep 20, 2014 3:55 pm

Re: (re)enable "Set Remote Access" on f7000

Post by nono2lozere » Tue Mar 01, 2016 11:46 am

No but Zoelechat made libSoftPowerOff instead!
Samsung UE40F7000 T-FXPDEUC1115.0

zoelechat
SamyGO Moderator
Posts: 7793
Joined: Fri Apr 12, 2013 7:32 pm
Location: France

Re: (re)enable "Set Remote Access" on f7000

Post by zoelechat » Tue Mar 01, 2016 12:00 pm

I hope I didn't only have to patch some "SetRemoteAccess" function to return true :mrgreen:
Gotta check...
I do NOT receive any PM. Please use forum.

Post Reply

Return to “[F] Brainstorm”