22F5400 - Lost VUSB and Telnet.

Ideas and dreaming will go this forum
Post Reply

miazza
SamyGO Project Donor
Posts: 653
Joined: Wed Apr 03, 2013 6:10 pm

22F5400 - Lost VUSB and Telnet.

Post by miazza » Tue Dec 30, 2014 6:50 pm

Hello,

I have a UE22F5400 with FW T-MST12DEUC-1119.0.
I have rooted it with standard SamyGO Extensions on F series viewtopic.php?f=63&t=6778
It was pretty well working till a few days ago.
Now I lost VUSB and Telnet.
I can still access FTP and Shell login.

Code: Select all

root@(none) init.d $ cat /.version
"X12 0139" KERNEL MODULE VERSION : "0114.1131, DTV, X12, release, DEU_BRANCH" 
If I launch the 01_02_telnet.init I get the following:

Code: Select all

root@(none) init.d $ ./01_02_telnet.init start
checking /dtv/usb/sdj
mount: mounting /mtd_rwarea/profile on /etc/profile failed: Invalid argument
can not mount profile!
mount: mounting /mtd_rwarea/passwd on /etc/passwd failed: Invalid argument
can not mount passwd




If I launch 02_04_vusb.init I get:

Code: Select all

root@(none) init.d $ ./02_04_vusb.init start
Injecting '/mnt/opt/privateer/usr/libso/libUSBPopDown_30s.so' resident: '0' succeeded.
cat: can't open '/sys/block/sd?/device/model': No such file or directory
real storage device at: /sys/block/sd?/device/model (sd?)
Also smb is not anymore working and I cannot see the TV on my PC.

99_99_ChannInfoON.init is well working.

Any Idea why this is happened ?

Code: Select all

tarting UEP_killer.sh
===========================
insmod: can't insert '/mnt/lib/modules/3.0.33/kernel/drivers/pty/anyver.ko': invalid module format
checking /dtv/usb/sd*
mount: mounting /mtd_rwarea/profile on /etc/profile failed: Invalid argument
can not mount profile!
mount: mounting /mtd_rwarea/passwd on /etc/passwd failed: Invalid argument
can not mount passwd
cat: can't open '/sys/block/sd?/device/model': No such file or directory
real storage device at: /sys/block/sd?/device/model (sd?)
/mnt/etc/init.d/02_04_vusb.init: line 111: can't create /dtv/usb/usblog: nonexistent directory
insmod: can't insert '/mnt/lib/modules/3.0.33/kernel/crypto/crypto.ko': invalid module format
insmod: can't insert '/mnt/lib/modules/3.0.33/kernel/crypto/crypto_algapi.ko': invalid module format
insmod: can't insert '/mnt/lib/modules/3.0.33/kernel/crypto/crypto_hash.ko': invalid module format
insmod: can't insert '/mnt/lib/modules/3.0.33/kernel/crypto/aead.ko': invalid module format
insmod: can't insert '/mnt/lib/modules/3.0.33/kernel/crypto/pcompress.ko': invalid module format
insmod: can't insert '/mnt/lib/modules/3.0.33/kernel/crypto/cryptomgr.ko': invalid module format
insmod: can't insert '/mnt/lib/modules/3.0.33/kernel/crypto/crypto_blkcipher.ko': invalid module format
insmod: can't insert '/mnt/lib/modules/3.0.33/kernel/crypto/md4.ko': invalid module format
insmod: can't insert '/mnt/lib/modules/3.0.33/kernel/crypto/md5.ko': invalid module format
insmod: can't insert '/mnt/lib/modules/3.0.33/kernel/crypto/hmac.ko': invalid module format
insmod: can't insert '/mnt/lib/modules/3.0.33/kernel/crypto/des_generic.ko': invalid module format
insmod: can't insert '/mnt/lib/modules/3.0.33/kernel/crypto/rng.ko': invalid module format
insmod: can't insert '/mnt/lib/modules/3.0.33/kernel/crypto/crypto_wq.ko': invalid module format
insmod: can't insert '/mnt/lib/modules/3.0.33/kernel/crypto/chainiv.ko': invalid module format
insmod: can't insert '/mnt/lib/modules/3.0.33/kernel/crypto/eseqiv.ko': invalid module format
insmod: can't insert '/mnt/lib/modules/3.0.33/kernel/crypto/arc4.ko': invalid module format
insmod: can't insert '/mnt/lib/modules/3.0.33/kernel/crypto/ecb.ko': invalid module format
insmod: can't insert '/mnt/lib/modules/3.0.33/kernel/crypto/krng.ko': invalid module format
insmod: can't insert '/mnt/lib/modules/3.0.33/kernel/crypto/aes_generic.ko': invalid module format
insmod: can't insert '/mnt/lib/modules/3.0.33/kernel/crypto/ansi_cprng.ko': invalid module format
insmod: can't insert '/mnt/lib/modules/3.0.33/kernel/fs/fuse/fuse.ko': invalid module format
AVOID TO PUBLISH AND DISCLOSE SAMYGO PROJECTS ON OTHER FORUM.

sectroyer
Official SamyGO Developer
Posts: 5630
Joined: Wed May 04, 2011 5:10 pm

Re: 22F5400 - Lost VUSB and Telnet.

Post by sectroyer » Tue Dec 30, 2014 7:19 pm

miazza wrote:
Any Idea why this is happened ?
Yeah of course :) Only two things could happen:
1) you disconnected USB while TV was ON!!!!
2) your usb stopped working correctly :)
I do NOT support "latest fw" at ALL. If you have one you should block updates on router and wait for it to STOP being "latest":)
If you want me to help you please paste FULL log(s) to "spoiler"/"code" bbcodes or provide link(s) to pasted file(s) on http://ctrlv.it/ Otherwise "NO HELP"!!!
If you want root DISABLE internet access to your device!!!!
DO NOT EVER INSTALL FIRMWARE UPGRADE !!!!

miazza
SamyGO Project Donor
Posts: 653
Joined: Wed Apr 03, 2013 6:10 pm

Re: 22F5400 - Lost VUSB and Telnet.

Post by miazza » Tue Dec 30, 2014 7:24 pm

I did not do anything like that, at least not on purpose...
What do you suggest ?
Shall I reinstall it from scratch ?
AVOID TO PUBLISH AND DISCLOSE SAMYGO PROJECTS ON OTHER FORUM.

sectroyer
Official SamyGO Developer
Posts: 5630
Joined: Wed May 04, 2011 5:10 pm

Re: 22F5400 - Lost VUSB and Telnet.

Post by sectroyer » Tue Dec 30, 2014 7:26 pm

miazza wrote:I did not do anything like that, at least not on purpose...
What do you suggest ?
Shall I reinstall it from scratch ?
I suggest changing USB. You can try this one (no need to start from scratch just remove everything from SamyGO_data and redownload files) but I don't think it will work with this one anymore...
I do NOT support "latest fw" at ALL. If you have one you should block updates on router and wait for it to STOP being "latest":)
If you want me to help you please paste FULL log(s) to "spoiler"/"code" bbcodes or provide link(s) to pasted file(s) on http://ctrlv.it/ Otherwise "NO HELP"!!!
If you want root DISABLE internet access to your device!!!!
DO NOT EVER INSTALL FIRMWARE UPGRADE !!!!

miazza
SamyGO Project Donor
Posts: 653
Joined: Wed Apr 03, 2013 6:10 pm

Re: 22F5400 - Lost VUSB and Telnet.

Post by miazza » Tue Dec 30, 2014 7:30 pm

But I am not using the USB.
I have rooted with original method viewtopic.php?f=63&t=6778

What shall I do ?

FTP still well working.
AVOID TO PUBLISH AND DISCLOSE SAMYGO PROJECTS ON OTHER FORUM.

sectroyer
Official SamyGO Developer
Posts: 5630
Joined: Wed May 04, 2011 5:10 pm

Re: 22F5400 - Lost VUSB and Telnet.

Post by sectroyer » Tue Dec 30, 2014 7:34 pm

miazza wrote:But I am not using the USB.
I have rooted with original method viewtopic.php?f=63&t=6778

What shall I do ?

FTP still well working.
ahh if original than you need to remove SamyGO app and re-root :)
I do NOT support "latest fw" at ALL. If you have one you should block updates on router and wait for it to STOP being "latest":)
If you want me to help you please paste FULL log(s) to "spoiler"/"code" bbcodes or provide link(s) to pasted file(s) on http://ctrlv.it/ Otherwise "NO HELP"!!!
If you want root DISABLE internet access to your device!!!!
DO NOT EVER INSTALL FIRMWARE UPGRADE !!!!

miazza
SamyGO Project Donor
Posts: 653
Joined: Wed Apr 03, 2013 6:10 pm

Re: 22F5400 - Lost VUSB and Telnet.

Post by miazza » Tue Dec 30, 2014 8:41 pm

I solved by overwriting the widget and reboot.
Why it happened it remains a mistery ???? :)
AVOID TO PUBLISH AND DISCLOSE SAMYGO PROJECTS ON OTHER FORUM.

Post Reply

Return to “[F] Brainstorm”