Netflix App stopped working?!

General Forum talking area for H series TVs.
Post Reply

User avatar
lekron
SamyGO Project Donor
Posts: 37
Joined: Thu Apr 28, 2016 12:59 pm
Location: Germany

Netflix App stopped working?!

Post by lekron » Tue Apr 24, 2018 12:44 pm

Hey all,

my Netflix app stopped working a few months ago.
The loading circle always stops at 25%, no matter which movie/series I want to watch..

First I thought that it has something to do with my adblock script, but the problem persists even when adblocking is disabled.

Can you guys confirm that you have the same problem or is Netflix working normally for you?
If so, could you please post your current Netflix version? (Although I'm using the newest version you can get through SmartHub)

Thanks in advance!
Last edited by lekron on Wed Apr 25, 2018 12:58 pm, edited 1 time in total.
UE40H6740 T-MST2130
UE40MU6179 T-KTM1145.0

User avatar
notengo13
SamyGO Project Donor
Posts: 393
Joined: Mon Nov 30, 2015 12:31 pm
Location: Slovakia

Re: Netflix App stopped working?!

Post by notengo13 » Tue Apr 24, 2018 6:20 pm

I have installed Ab-Solution at router level and Netflix is working. In your script did you try to add to whitelist netflix servers maybe they get blocked somewhere in tv.
UE48H6640 T-MST14DEUC 2781.0 root latestH --> 2130.0 skypeRoot-->0000-->2115.3 "Skype refueled" Root

User avatar
lekron
SamyGO Project Donor
Posts: 37
Joined: Thu Apr 28, 2016 12:59 pm
Location: Germany

Re: Netflix App stopped working?!

Post by lekron » Wed Apr 25, 2018 1:03 pm

notengo13 wrote:
Tue Apr 24, 2018 6:20 pm
I have installed Ab-Solution at router level and Netflix is working. In your script did you try to add to whitelist netflix servers maybe they get blocked somewhere in tv.
Which netflix version do you have installed? Mine is 4.04442
The problem persists even when adblocking is completely disabled (+ reboot)

I just can't get anything to load past 25 percent...
UE40H6740 T-MST2130
UE40MU6179 T-KTM1145.0

User avatar
notengo13
SamyGO Project Donor
Posts: 393
Joined: Mon Nov 30, 2015 12:31 pm
Location: Slovakia

Re: Netflix App stopped working?!

Post by notengo13 » Thu Apr 26, 2018 11:23 am

lekron wrote:
Wed Apr 25, 2018 1:03 pm
notengo13 wrote:
Tue Apr 24, 2018 6:20 pm
I have installed Ab-Solution at router level and Netflix is working. In your script did you try to add to whitelist netflix servers maybe they get blocked somewhere in tv.
Which netflix version do you have installed? Mine is 4.04442
The problem persists even when adblocking is completely disabled (+ reboot)

I just can't get anything to load past 25 percent...
I have the same version of Netflix. Did you try factory reset Tv and root from scratch?
UE48H6640 T-MST14DEUC 2781.0 root latestH --> 2130.0 skypeRoot-->0000-->2115.3 "Skype refueled" Root

Xercwhong
Posts: 1
Joined: Fri Nov 16, 2018 11:04 am

Re: Netflix App stopped working?!

Post by Xercwhong » Fri Nov 16, 2018 11:56 am

notengo13 wrote:
Tue Apr 24, 2018 6:20 pm
I have installed Ab-Solution at router level and Netflix is working. In your script did you try to add to whitelist netflix servers maybe they get blocked somewhere in tv.
Thanks for this tips!

Post Reply

Return to “[H] General”