Encrypt Channels not showing - Strange problem

Here for general support for H series TVs, request and problem solve area.
Post Reply

FilipeAmadeuO
SamyGO Project Donor
Posts: 156
Joined: Sun Sep 23, 2012 6:05 pm

Encrypt Channels not showing - Strange problem

Post by FilipeAmadeuO » Mon Aug 07, 2017 11:09 pm

Hello
I have a very strange problem.
I use Chansort (but tried all other Samsung chanell editing programs) to sort my channels list but recently my provider (NOS Portugal) made some changes, and now the TV detects all the channels on the search, i can see all the channels on ChanSort but all crypted chanells are not shown on the TV list menu.
I have two files:
channel_list_UE40H6200_1201.scm -> Older file. All chanells appear on Chansort and TV list (DVB-C)
channel_list_UE40H6200_1201_new.scm -> Newer file. All chanells appear on Chansort but only non-crypted TV chanells appears on the TV list (DVB-C)

I already tried everything and found no way to solve this.
Can anyone help me ? TV is a H6200
Thanks
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

zoelechat
SamyGO Moderator
Posts: 7938
Joined: Fri Apr 12, 2013 7:32 pm
Location: France

Re: Encrypt Channels not showing - Strange problem

Post by zoelechat » Tue Aug 08, 2017 9:51 am

Don't see any difference :) (except 2-3 more channels)
Maybe try to untick whole "crypt" column, save and re-import to TV...
"crypt" is just an arbitrary flag (often wrong btw), not used at all by TV to know whether it should decrypt or not.

Are you sure you're not simply in FTA channel list mode? (press left/right while on channel list)
I do NOT receive any PM. Please use forum.

FilipeAmadeuO
SamyGO Project Donor
Posts: 156
Joined: Sun Sep 23, 2012 6:05 pm

Re: Encrypt Channels not showing - Strange problem

Post by FilipeAmadeuO » Tue Aug 08, 2017 12:53 pm

zoelechat wrote:
Tue Aug 08, 2017 9:51 am
Don't see any difference :) (except 2-3 more channels)
Maybe try to untick whole "crypt" column, save and re-import to TV...
"crypt" is just an arbitrary flag (often wrong btw), not used at all by TV to know whether it should decrypt or not.

Are you sure you're not simply in FTA channel list mode? (press left/right while on channel list)
Yeah. I am sure that i am not in FTA channel list mode :)
I tried to unzip both files and replace the map-CableD. The changes/problem are only on map-CableD file !!!
I also already tried to untick the crypt flag. Does not fixed. Maybe there is some hidden flag that does not show on Chansort...

But if you have a Samsung TV (H ou F series) try importing both lists and you will see :)

FilipeAmadeuO
SamyGO Project Donor
Posts: 156
Joined: Sun Sep 23, 2012 6:05 pm

Re: Encrypt Channels not showing - Strange problem

Post by FilipeAmadeuO » Thu Aug 10, 2017 11:26 am

Hi zoelechat
Tried yesterday to do a complete and network search and now the encrypted channells are not even detected...
If i put the previous list they work normally (using oscam).
Any idea if there is any parameter that i can change with libFactory E/F/H that can help ?

zoelechat
SamyGO Moderator
Posts: 7938
Joined: Fri Apr 12, 2013 7:32 pm
Location: France

Re: Encrypt Channels not showing - Strange problem

Post by zoelechat » Thu Aug 10, 2017 1:40 pm

No idea... I guess no.
I do NOT receive any PM. Please use forum.

FilipeAmadeuO
SamyGO Project Donor
Posts: 156
Joined: Sun Sep 23, 2012 6:05 pm

Re: Encrypt Channels not showing - Strange problem

Post by FilipeAmadeuO » Thu Aug 10, 2017 7:53 pm

zoelechat wrote:
Thu Aug 10, 2017 1:40 pm
No idea... I guess no.
Ok. It´s very strange. Seems that the provider has able to hide the crypted channels.
I can see and organize them all in Chansort. But they are not seen on the TV...

Post Reply

Return to “[H] Support”