UA55H6300 display problem

Here for general support for H series TVs, request and problem solve area.
Post Reply

Matchstix
Posts: 2
Joined: Sun Jan 13, 2019 9:38 am

UA55H6300 display problem

Post by Matchstix » Sun Jan 13, 2019 9:52 am

My 55” TV is broken and has an upside down, inverted and mirroring display. When I remove the ribbon cable of the left side of the T-con board, half of the image becomes good. But when you put both of the cables, it goes bad (see attachment).

I suspect an unmatched t con board that is placed on this set. It’s for a 65” h6300 based on the serial number. but the t-con for 55” is scarce and it’s not readily available. Any suggestions on how I should fix this? Thanks.
D3EB0846-27CB-4B4E-B5FC-0D2804A6A03E.jpeg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
juusso
SamyGO Moderator
Posts: 10116
Joined: Sun Mar 07, 2010 6:20 pm

Re: UA55H6300 display problem

Post by juusso » Sun Jan 13, 2019 7:59 pm

Do you suspect someone silently changed your T-CON board without your permission? Before that action did TV show well?
LE40B653T5W,UE40D6750,UE65Q8C
Have questions? Read SamyGO Wiki, Search on forum first!
FFB (v0.8), FFB for CI+ . Get root on: C series, D series, E series, F series, H series. rooting K series, exeDSP/exeTV patches[C/D/E/F/H]

DO NOT EVER INSTALL FIRMWARE UPGRADE

Matchstix
Posts: 2
Joined: Sun Jan 13, 2019 9:38 am

Re: UA55H6300 display problem

Post by Matchstix » Thu Jan 17, 2019 6:22 am

No. it has a defective T-con at first then bought a new one. but unfortunately, it is for a 65" model.

Post Reply

Return to “[H] Support”