H series region change

Here for general support for H series TVs, request and problem solve area.

User avatar
undertherain
Posts: 6
Joined: Mon Sep 28, 2015 11:29 pm
Location: Milan

Re: H series region change

Post by undertherain » Sun Dec 27, 2015 4:08 pm

Have you read my last post?
It's raining... ///

chusan
Posts: 6
Joined: Sun Jan 10, 2016 10:36 am

Re: H series region change

Post by chusan » Sun Jan 10, 2016 11:26 am

i have tried with a blaster ir Samsung, and the wav, with wmp, itunes, but nothing, i am from spain, but tv region no. i have tried with some wav, but don?t work. this blaster ir works??
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
undertherain
Posts: 6
Joined: Mon Sep 28, 2015 11:29 pm
Location: Milan

Re: H series region change

Post by undertherain » Sun Jan 10, 2016 2:38 pm

chusan wrote:i have tried with a blaster ir Samsung, and the wav, with wmp, itunes, but nothing, i am from spain, but tv region no. i have tried with some wav, but don?t work. this blaster ir works??
Yes, it's works!
You have to raise the volume to maximum, but not on windows bar but in the Advanced Settings tab, under hardware, this is the secret!
Uses WMP!
It's raining... ///

chusan
Posts: 6
Joined: Sun Jan 10, 2016 10:36 am

Re: H series region change

Post by chusan » Sun Jan 10, 2016 3:11 pm

And what is the method to do?? What wav ??

sectroyer
Official SamyGO Developer
Posts: 5630
Joined: Wed May 04, 2011 5:10 pm

Re: H series region change

Post by sectroyer » Sun Jan 10, 2016 3:19 pm

You can root your TV and use SamyGOrc with INFO + FACTORY buttons :)
I do NOT support "latest fw" at ALL. If you have one you should block updates on router and wait for it to STOP being "latest":)
If you want me to help you please paste FULL log(s) to "spoiler"/"code" bbcodes or provide link(s) to pasted file(s) on http://ctrlv.it/ Otherwise "NO HELP"!!!
If you want root DISABLE internet access to your device!!!!
DO NOT EVER INSTALL FIRMWARE UPGRADE !!!!

chusan
Posts: 6
Joined: Sun Jan 10, 2016 10:36 am

Re: H series region change

Post by chusan » Sun Jan 10, 2016 3:23 pm

I want change local set

bluescreen60
SamyGO Project Donor
Posts: 24
Joined: Sun Sep 28, 2014 10:46 am

Re: H series region change

Post by bluescreen60 » Sun Jan 10, 2016 3:39 pm

Please have a look at post 11 in this thread here. It is for H Series.
UE55HU8590 T-GFP9DEUC 1280.8 root ok - no OTN
after downgrade
UE55HU8590 T-GFP9DEUC 1230.2 root ok - OTN ok

chusan
Posts: 6
Joined: Sun Jan 10, 2016 10:36 am

Re: H series region change

Post by chusan » Sun Jan 10, 2016 5:35 pm

I've tried it several times and the tv does nothing. I have tried with the tv turned on, since the service menu and nothing. I've put the samsung tv with infrared transmitter on the right side, volume to the Max, with wmp, itunes, but I can not anything

User avatar
undertherain
Posts: 6
Joined: Mon Sep 28, 2015 11:29 pm
Location: Milan

Re: H series region change

Post by undertherain » Sun Jan 10, 2016 9:52 pm

chusan wrote:I've tried it several times and the tv does nothing. I have tried with the tv turned on, since the service menu and nothing. I've put the samsung tv with infrared transmitter on the right side, volume to the Max, with wmp, itunes, but I can not anything
I know it's frustrating, but the procedure is right.
In my mistakes that I was wrong, the volume is too low !!!
Did you see the properties from the control panel - management resources of the card?
RAISE THE MAXIMUM VOLUME AND POSSIBLE BOOST ALSO!
It's raining... ///

chusan
Posts: 6
Joined: Sun Jan 10, 2016 10:36 am

Re: H series region change

Post by chusan » Mon Jan 11, 2016 8:53 am

The laptop has the volume to the maximum. This post at all possible sites. I believe also that is the volume problem since I do not see at any time turn on the red light on the tv. I'll try it with another laptop. I'm thinking about buying control of samsung service

Post Reply

Return to “[H] Support”