H series region change

Here for general support for H series TVs, request and problem solve area.

User avatar
undertherain
Posts: 6
Joined: Mon Sep 28, 2015 11:29 pm
Location: Milan

Re: H series region change

Post by undertherain » Mon Jan 11, 2016 10:30 am

chusan wrote:The laptop has the volume to the maximum. This post at all possible sites. I believe also that is the volume problem since I do not see at any time turn on the red light on the tv. I'll try it with another laptop. I'm thinking about buying control of samsung service
The problem is the low sound!
You have verified that the Control Panel - Hardware and Sound - Sound there is an option... amplifies?
I'm sure that you solve with notebooks and no need buying control of samsung service.
It's raining... ///

chusan
Posts: 6
Joined: Sun Jan 10, 2016 10:36 am

Re: H series region change

Post by chusan » Mon Jan 11, 2016 10:56 pm

You had reason, was the sound issue, I changed laptop and got the first. Thanks a lot

User avatar
undertherain
Posts: 6
Joined: Mon Sep 28, 2015 11:29 pm
Location: Milan

Re: H series region change

Post by undertherain » Tue Jan 12, 2016 7:31 am

chusan wrote:You had reason, was the sound issue, I changed laptop and got the first. Thanks a lot
All is ok? :lol: :lol: :lol:
It's raining... ///

syapl
Posts: 5
Joined: Mon Feb 02, 2015 3:02 pm

Re: H series region change

Post by syapl » Thu Feb 11, 2016 7:32 am

PTATH wrote:Hi there!

Can anybody help with next issue: problem with 4K models *HU6900, *HU7200, *HU7500. In service menu MRT options regional settings are blocked (Language_arabic and Region) is there any way to change them?:

Image
I am facing the same problem as PTATH facing now, the regional settings are greyed and I couldnt change it even I already in extended SM mode( Using fatory>3 speeds) ....anyone has solution for this? Thanks a lot.

sectroyer
Official SamyGO Developer
Posts: 5665
Joined: Wed May 04, 2011 5:10 pm

Re: H series region change

Post by sectroyer » Thu Feb 11, 2016 10:51 am

You problem is that OTN Support is set to ON!!!! You should disable it ASAP & block updates on router. Without it no point in messing with ANY other settings!!!
I do NOT support "latest fw" at ALL. If you have one you should block updates on router and wait for it to STOP being "latest":)
If you want me to help you please paste FULL log(s) to "spoiler"/"code" bbcodes or provide link(s) to pasted file(s) on http://ctrlv.it/ Otherwise "NO HELP"!!!
If you want root DISABLE internet access to your device!!!!
DO NOT EVER INSTALL FIRMWARE UPGRADE !!!!

syapl
Posts: 5
Joined: Mon Feb 02, 2015 3:02 pm

Re: H series region change

Post by syapl » Fri Feb 12, 2016 2:31 am

sectroyer wrote:You problem is that OTN Support is set to ON!!!! You should disable it ASAP & block updates on router. Without it no point in messing with ANY other settings!!!
My setting for OTN is already Off, so now my only problem is to change the region setting...it is still grey in color..

begie
Posts: 5
Joined: Fri Feb 19, 2016 3:32 pm

Re: H series region change

Post by begie » Mon Apr 11, 2016 11:50 pm

I want tot change my area of my Samsung smart tv UE40 H6240.
Op my Samsung tablet do I stand on Tvisted remote app.
This app works on my smart tv.
I have complete Factory + 3 speed inv. Wave on the tablet stand that I can play with vlc.
I do not know what to do now.
Is there anyone Who can explain to me step by step.

Thanks in advance.

soopa
Posts: 7
Joined: Mon Aug 15, 2016 6:22 pm

Re: H series region change

Post by soopa » Tue Aug 23, 2016 2:36 pm

i did this yesterday after the tv blinks colors go back and into option and local set is right there i assumed the blinking colouts were a sign of extended service menu hope it helps

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

boisrobe
Posts: 1
Joined: Fri Aug 26, 2016 11:59 pm

Re: H series region change

Post by boisrobe » Sat Aug 27, 2016 12:23 am

I just create a account to thanks all of those who explain how to change this settings.

I just bought a 48H6400 from a french distributor. But i receive a UE48H6400AWXXH which is for east europe.
The technicien who install my TV cant do anything an ask for a new intervention with a SAV technicien next monday.

Cause i don't want to leave my work next monday i search to sovle it by myself.
And with your GREAT topic i just done it.

I put the info_factory_inv.wav in my Windows media player (dell laptop with Windows 10).
For ir transmission i use the Samsung ir extender cable provide with my TV.

I lost many time cause i don't put the ir extender as close. I put it at 10cm but it don't do factory just info. When i put it at 1cm the great menu with local set appear and i can change the setting to eu_france.

After that the setup installation menu found my region (France) and the tv scan put my tv channel in good order.

So many thanks.

Carleros
Posts: 1
Joined: Sat Feb 11, 2017 6:03 pm

Re: H series region change

Post by Carleros » Sun Feb 12, 2017 10:32 am

djlex wrote:
Mon Jul 14, 2014 7:34 pm
Hello

1. turn on tv
2. push info button
3. custom Button (factory prog.)
4. push info button
5. custom Button (factory prog.)

test this Version
yeah!!!! thanks :mrgreen:

Post Reply

Return to “[H] Support”