My TV works so slow after rooting!

Here for general support for H series TVs, request and problem solve area.
Post Reply

sdsp
Posts: 23
Joined: Mon Apr 14, 2014 10:20 pm

My TV works so slow after rooting!

Post by sdsp »

Hello everyone!

My Tv works so slow and with delay after rooting, for example when I change the channel or change the volume or looking around in the menu or smart hub etc.. it works after 0,5 - 2 seconds after I'm pressing the button, and also it freezes/breaks every 30-60 seconds on Youtube and every 5-15 seconds on movies from HDD!!! but when I unplug the usb which SamyGo is on there the TV works properly as before, I don't know what the problem exactly is! I thought problem is the OScam I've removed it but nothing changed.
I hope you guys can help me.
H8000

asiersan
SamyGO Project Donor
Posts: 143
Joined: Fri May 09, 2014 1:30 am

My TV works so slow after rooting!

Post by asiersan »

Try to disable unused scripsts, especially samba related scripts.
I had same issue in H series and i solved disabling samba.
Samsung 55HU7500L
Samsung 40F6500
Samsung 32K5570SU

sdsp
Posts: 23
Joined: Mon Apr 14, 2014 10:20 pm

Re: My TV works so slow after rooting!

Post by sdsp »

asiersan wrote:Try to disable unused scripsts, especially samba related scripts.
I had same issue in H series and i solved disabling samba.
It helped!
Thank you
H8000

Neox21
SamyGO Project Donor
Posts: 10
Joined: Wed Sep 30, 2015 4:14 pm

Re: My TV works so slow after rooting!

Post by Neox21 »

I have the same problem. pleaase help me with tutorial.

thanks.

sdsp
Posts: 23
Joined: Mon Apr 14, 2014 10:20 pm

Re: My TV works so slow after rooting!

Post by sdsp »

Neox21 wrote:I have the same problem. pleaase help me with tutorial.

thanks.
take a look here:
https://forum.samygo.tv/viewtopic.php?t=7272
H8000

Post Reply

Return to “[H] Support”