I think my TV is broken

Here for general support for H series TVs, request and problem solve area.

sectroyer
Official SamyGO Developer
Posts: 5940
Joined: Wed May 04, 2011 5:10 pm

Re: I think my TV is broken

Post by sectroyer »

setti wrote:nice story, haha.
You would be surprised how often it happens :)
I do NOT support "latest fw" at ALL. If you have one you should block updates on router and wait for it to STOP being "latest":)
If you want me to help you please paste FULL log(s) to "spoiler"/"code" bbcodes or provide link(s) to pasted file(s) on http://ctrlv.it/ Otherwise "NO HELP"!!!
If you want root DISABLE internet access to your device!!!!
DO NOT EVER INSTALL FIRMWARE UPGRADE !!!!

seyham
SamyGO Project Donor
Posts: 6
Joined: Tue Aug 18, 2015 3:20 pm

Re: I think my TV is broken

Post by seyham »

I can confirm that. Factory reset after rooting and downgrading bricked my tv too. I have exactly the same behaviour. Did the samsung tech service solved the problem?

zoelechat
Official SamyGO Developer
Posts: 8445
Joined: Fri Apr 12, 2013 7:32 pm
Location: France

Re: I think my TV is broken

Post by zoelechat »

Telling you to read whole thread wasn't random ;)
roflcopter21 wrote:Got update in my case... The technican was here and replaced the mainborad, TV now works again :mrgreen:
We told him that it freezed few times and we did a factory reset, since then it's looping...
I do NOT receive any PM. Please use forum.

seyham
SamyGO Project Donor
Posts: 6
Joined: Tue Aug 18, 2015 3:20 pm

Re: I think my TV is broken

Post by seyham »

Oh I must have missed that post, my apologies :)

akspecial
SamyGO Project Donor
Posts: 5
Joined: Sat Jul 25, 2015 10:32 pm

Re: I think my TV is broken

Post by akspecial »

ok guys same thing here, stuck and reboot on disclaimer site after factory reset my ue32h6270s ... ordered help from samsung service, but i must send the tv back to them because tv is under 40" ... ok well glad to find this threat, im not alone so i can stop trying and searching.

thank you all guys and from me a warning to no fucktary reset over menu....

akspecial
SamyGO Project Donor
Posts: 5
Joined: Sat Jul 25, 2015 10:32 pm

Re: I think my TV is broken

Post by akspecial »

is there maybe a way to force the firmware to update over usb when the tv starts? i have downgraded to 2130. the firmware is on a usb. why it should not work?

zoelechat
Official SamyGO Developer
Posts: 8445
Joined: Fri Apr 12, 2013 7:32 pm
Location: France

Re: I think my TV is broken

Post by zoelechat »

No, TV crashes too early for anything to be done, and even in "normal" state, software update is the latest thing to become available after TV boot up, so no luck.
I do NOT receive any PM. Please use forum.

akspecial
SamyGO Project Donor
Posts: 5
Joined: Sat Jul 25, 2015 10:32 pm

Re: I think my TV is broken

Post by akspecial »

thank you for your fast reply, but why even the service menu code on the remote will not boot up the service menu? INFO + MENU + MUTE + POWER

Or the software downgrade to 2130 needs another code to get in the service menu? because if we can get to it, i can make a hard reset for the tv. or no luck to? i have set a ping to the tv, and for 5 seconds the tv answers, no way to inject or stop the boot process and reset the tv over lan or wlan?

zoelechat
Official SamyGO Developer
Posts: 8445
Joined: Fri Apr 12, 2013 7:32 pm
Location: France

Re: I think my TV is broken

Post by zoelechat »

Service menu doesn't show because TV crashes before it should show. Ping replies because hardware is up. No known (and probably no possible) way to resurrect it except repair, sorry. We do not warn about factory reset randomly.
I do NOT receive any PM. Please use forum.

sectroyer
Official SamyGO Developer
Posts: 5940
Joined: Wed May 04, 2011 5:10 pm

Re: I think my TV is broken

Post by sectroyer »

akspecial wrote:thank you for your fast reply, but why even the service menu code on the remote will not boot up the service menu? INFO + MENU + MUTE + POWER

Or the software downgrade to 2130 needs another code to get in the service menu? because if we can get to it, i can make a hard reset for the tv. or no luck to? i have set a ping to the tv, and for 5 seconds the tv answers, no way to inject or stop the boot process and reset the tv over lan or wlan?
If you could access service menu your tv would "half-bricked". When we warn about BRICK we mean FULL BRICK :)
I do NOT support "latest fw" at ALL. If you have one you should block updates on router and wait for it to STOP being "latest":)
If you want me to help you please paste FULL log(s) to "spoiler"/"code" bbcodes or provide link(s) to pasted file(s) on http://ctrlv.it/ Otherwise "NO HELP"!!!
If you want root DISABLE internet access to your device!!!!
DO NOT EVER INSTALL FIRMWARE UPGRADE !!!!

Post Reply

Return to “[H] Support”