Change location or type in the menu

General forum talking area for J series TVs.
Post Reply

hygros
SamyGO Project Donor
Posts: 3
Joined: Sun Oct 18, 2015 9:35 am

Change location or type in the menu

Post by hygros »

I own a UE48J6250 and as I learned only after I bought it, there is no PVR at least not for German versions.
At the time, a few month ago, when I bought it all resources indicated the "J" would have PVR.

That sucks, but ...

Question is what happens if I

- change location in the service menu
- change type to a JU Version in the service menu

Will that brick the telly.
The display, top of my head is something like FOX FT3 120Hz.

Regards
hygros

Menaced
SamyGO Project Donor
Posts: 3
Joined: Sat Nov 14, 2015 6:37 pm

Re: Change location or type in the menu

Post by Menaced »

Hey hygros

How is the Status?
It is possible?
I have a ue40j6250 and i read that is possible:
viewtopic.php?f=85&t=9649#p79137

Menaced

phonk
SamyGO Project Donor
Posts: 36
Joined: Mon Feb 02, 2015 10:43 am

Re: Change location or type in the menu

Post by phonk »

Any progress on this problem ?

hygros
SamyGO Project Donor
Posts: 3
Joined: Sun Oct 18, 2015 9:35 am

Re: Change location or type in the menu

Post by hygros »

Yes I changed the location to UK as that this country has PVR.
Worked like charme.

In order to get into the servic menu.
I did not purchase the expensive remote control I did use a app "IR Remote" for Android that can handle the codes that you have to send to the telly.
Codes and how-to can be found in the Samygo Wiki.

So yes changing the location to get PVR running works.
I did not change model!! However that is possible looks like that "only" changes submenu settings.

Regards

Hygros

PS: after I had a brief look at the link provided above to another thread...
I did not do a factory reset after changing location. If you do so you cannot re-import your channellist.

Post Reply

Return to “[J] General”