REBOOT AFTER 5 MINUTES

Support for C series TVs that all user could ask. Please do not ask a questions at other forums.
Post Reply

Diego962
Posts: 3
Joined: Mon Aug 24, 2015 1:18 pm

REBOOT AFTER 5 MINUTES

Post by Diego962 » Mon Aug 24, 2015 1:24 pm

Hi.
I have Samsung UE46C7000 and it's have above five years. Few days ago tv started to turn off after every 5 minutes and then turn on again. I read few similar topics and it's internet connection fault. When I disconnect ethernet cable everything works great, except internet :D INTERNET@TV doesn't work, displays that there is no connection but in menu I did network test and everything is fine. I cannot also enter in options in INTERNET@TV. I turned off also watchdog but it didn't help. Can anybody help me? Please. ;)
My firmware: T-VALDEUC-3018.1.

Inko
Posts: 1
Joined: Thu Feb 23, 2017 5:22 pm

Re: REBOOT AFTER 5 MINUTES

Post by Inko » Thu Feb 23, 2017 5:28 pm

I have LE40C750 and after more then five years I have the same issue :( All symptoms are the same, reboot after 5 minutes when ethernet cable is in, 3018.1, internet@tv not working, saying check internet connection, but in menu I did network test and everything is fine. Changed internet@tv region, watchdog = off, nothing helped.

Poke668
Posts: 2
Joined: Sat May 18, 2013 10:49 am

Re: REBOOT AFTER 5 MINUTES

Post by Poke668 » Sun Oct 15, 2017 5:50 pm

Inko wrote:
Thu Feb 23, 2017 5:28 pm
I have LE40C750 and after more then five years I have the same issue :( All symptoms are the same, reboot after 5 minutes when ethernet cable is in, 3018.1, internet@tv not working, saying check internet connection, but in menu I did network test and everything is fine. Changed internet@tv region, watchdog = off, nothing helped.
Same problem here after installing PLEX

taspac
Posts: 1
Joined: Wed Nov 23, 2016 3:33 pm

Re: REBOOT AFTER 5 MINUTES

Post by taspac » Fri Oct 04, 2019 9:56 am

I had same issue, this started to happne when I installed some user developer apps (plex, youtube etc.).

Solution, that worked for me:
1. Turn off the tv
2. Remove LAN cable
3. Start TV
4. Enter Internet@TV, now it works - when LAN cable is disconnected
5. Enter Settings and delete user developed app or apps that you think it causes trouble
6. Turn off the TV
7. Connect LAN cable
8. Power on the TV

Internet@TV shuld work now and no reboots.

Post Reply

Return to “[C] Support”