Antenna and Plug&play menu greyed out :(

Support for C series TVs that all user could ask. Please do not ask a questions at other forums.
Post Reply

ironic1101
Posts: 1
Joined: Sat May 24, 2014 10:21 am

Antenna and Plug&play menu greyed out :(

Post by ironic1101 » Sat May 24, 2014 10:34 am

Hi guys,

I have a UE46 C6530 TV.

The other day i entered the service menu to find "infolink country" setting so i could change the country of my Internet@tv. It didnt work.

Then, i read about entering Hotel mode, and setting Clone to Tv or whatever. The funny thing is i have version 3009 and i dont have access to a Hotel menu as such (remote key "mute119ok" does not work. I have to go at it through INFO+MENU+MUTE+POWER and there appears a hotel menu. Funnily enough, the menu does not let me turn hotel mode ON or OFF.

Now, the Antenna and Plug&play menu are greyed out.

I went into the service menu again and factory reset the tv, but that didnt work either. In fact, now i dont have any channels whatsoever.

What can i do to fix this?

User avatar
beatfreak
SamyGO Project Donor
Posts: 568
Joined: Tue Aug 23, 2011 9:03 am
Location: Hamburg
Contact:

Re: Antenna and Plug&play menu greyed out :(

Post by beatfreak » Sat May 24, 2014 1:50 pm

try mute 1 1 9 ok again (when tv is already running), it should work for your model and check if hotel mode is really turned off
then check if right DVB-mode / antenna is selected
//UE40C6500 @ T-VALDEUC 3011 // rooted manual HotelMode style // PVR to NFS via 18MB on-the-fly sparse XFS //
FYI: you can close your ssh session with SamyGO with

Code: Select all

~.
If you can't fix it using dvct tape, you are not using enough dvct tape.

Post Reply

Return to “[C] Support”