55JU7000 PVR (OK) in Turkish model...

Here for general support for J series TVs, request and problem solve area.
Post Reply

nuhcan
Posts: 25
Joined: Thu May 24, 2012 10:03 am

55JU7000 PVR (OK) in Turkish model...

Post by nuhcan » Thu Feb 18, 2016 8:36 am

Before all of these, you can want to note your TV Menu Setings, because end of this operation, we have to perform Factory reset.

1- download this program to your smart phone
https://play.google.com/store/apps/deta ... csam&hl=en

2-Open your TV on any TV program, push S1 and S2 button on program (just wait and you can see Service Menu)

3-Select Option menu, and Select EU instead of EU_TURKEY (or whatever region)

4-Turn back and select "MRT option" menu and check "PVR support" set ON
As you wish; Language_Arabic: TURKEY (or whatever you want)
Region: PANEURO
PnP Language: TUR

5- Turn back and select Factory reset.

6-You can set your TV's Wifi, region (no Turkey in the list) and SAT settings.

7-Connect HDD wherever you wished USB (I used both USB 3.0 and one connect USB. And 60 GB NTFS 2.5" HDD)

8-Select a program, use record button for PVR or pause button for Timeshift. For a first time, TV wants to test your HDD.

that's all...


Finally, I can't understand that why is Samsung hide this simple operation on 4500TL price latest TV?

User avatar
juusso
SamyGO Moderator
Posts: 9758
Joined: Sun Mar 07, 2010 6:20 pm

Re: 55JU7000 PVR (OK) in Turkish model...

Post by juusso » Sun Feb 28, 2016 3:58 pm

Cute android app. Thanks!
LE40B653T5W,UE40D6750
Have questions? Read SamyGO Wiki, Search on forum first!
FFB (v0.8), FFB for CI+ . Get root on: C series, D series, E series, F series, H series, exeDSP/exeTV patches[C/D/E/F/H]

DO NOT EVER INSTALL FIRMWARE UPGRADE

maximob
Posts: 101
Joined: Wed Oct 26, 2016 9:26 am

Re: 55JU7000 PVR (OK) in Turkish model...

Post by maximob » Tue Jun 20, 2017 4:22 pm

Open your TV on any TV program, push S1 and S2 button on program (just wait and you can see Extended Service Menu)
Select Local set and a list will appear, choose EU_BENELUX.
No factory reset needed.
turn off your tv and turn it on again , plug in a HDD drive and your TV for the first time will ask you to perform a test for recording.
Happy now :)

Post Reply

Return to “[J] Support”