can't have tnt channels

Here for general support for J series TVs, request and problem solve area.
Post Reply

maximob
Posts: 101
Joined: Wed Oct 26, 2016 9:26 am

can't have tnt channels

Post by maximob » Wed May 10, 2017 6:07 pm

Hi

i can't have TNT channels by searching in mode cable even with an antenna the result is ZERO.

We have here 8 TNT channels, i need your help. :?:

maximob
Posts: 101
Joined: Wed Oct 26, 2016 9:26 am

Re: can't have tnt channels

Post by maximob » Mon May 15, 2017 5:31 pm

59 views and 0 answer :o :shock:

zoelechat
SamyGO Moderator
Posts: 7853
Joined: Fri Apr 12, 2013 7:32 pm
Location: France

Re: can't have tnt channels

Post by zoelechat » Mon May 15, 2017 5:45 pm

57 posts and 0 interesting :P :lol:
I do NOT receive any PM. Please use forum.

maximob
Posts: 101
Joined: Wed Oct 26, 2016 9:26 am

Re: can't have tnt channels

Post by maximob » Tue May 16, 2017 8:59 am

i need an explanation or help, so... can you help instead of being funny.

sdhweg
Posts: 16
Joined: Thu Feb 18, 2016 2:06 pm

Re: can't have tnt channels

Post by sdhweg » Wed May 17, 2017 12:14 pm

Its that simple...

Change region in service menu to france.

OR

Do a manual search with the correct parameters

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk


maximob
Posts: 101
Joined: Wed Oct 26, 2016 9:26 am

Re: can't have tnt channels

Post by maximob » Fri May 26, 2017 12:57 pm

sdhweg wrote:
Wed May 17, 2017 12:14 pm
Its that simple...

Change region in service menu to france.

OR

Do a manual search with the correct parameters

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk
my tv is european, i don't have access to extended service menu to change region too.

zoelechat
SamyGO Moderator
Posts: 7853
Joined: Fri Apr 12, 2013 7:32 pm
Location: France

Re: can't have tnt channels

Post by zoelechat » Fri May 26, 2017 7:40 pm

There are no TVs where you can't have access to extended service menu, but only users who are not able to :)
I do NOT receive any PM. Please use forum.

maximob
Posts: 101
Joined: Wed Oct 26, 2016 9:26 am

Re: can't have tnt channels

Post by maximob » Sat May 27, 2017 10:21 am

you're right at this point. :)

Post Reply

Return to “[J] Support”