ku6300 PIP

General forum talking area for K series TVs.

nuthouse
Posts: 3
Joined: Thu Sep 07, 2017 4:31 pm

ku6300 PIP

Post by nuthouse » Fri Sep 08, 2017 2:48 pm

i have a un70ku6300 (usa) model, cannot get PIP to work? there is no option for it in the Picture menu? does anyone know how to get this to work?

User avatar
juusso
SamyGO Moderator
Posts: 9741
Joined: Sun Mar 07, 2010 6:20 pm

Re: ku6300 PIP

Post by juusso » Fri Sep 08, 2017 2:55 pm

does it come with dual tuner included? No? then no possibility to have two channels on the screen at the same time. But I think you can get PIP while using different sources, e.g. HDMI and digital TV together.
LE40B653T5W,UE40D6750
Have questions? Read SamyGO Wiki, Search on forum first!
FFB (v0.8), FFB for CI+ . Get root on: C series, D series, E series, F series, H series, exeDSP/exeTV patches[C/D/E/F/H]

DO NOT EVER INSTALL FIRMWARE UPGRADE

ksadee
Posts: 1
Joined: Fri Sep 08, 2017 8:36 pm

Re: ku6300 PIP

Post by ksadee » Fri Sep 08, 2017 8:40 pm

facing same problem. need solution

zoelechat
SamyGO Moderator
Posts: 7870
Joined: Fri Apr 12, 2013 7:32 pm
Location: France

Re: ku6300 PIP

Post by zoelechat » Fri Sep 08, 2017 9:04 pm

Like PVR, maybe PIP is not an option on US models? Forbidden as well?? Does manual talk about it? I remember some "country dependent" stuff...
Just compare layout:

2017-09-08-215605_1920x1080_scrot.png
All picture settings screenshots I've seen on Samsung US lack that entry.


edit: got it
Presse-papier01.png
Simple as rtfm :)
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
I do NOT receive any PM. Please use forum.

nuthouse
Posts: 3
Joined: Thu Sep 07, 2017 4:31 pm

Re: ku6300 PIP

Post by nuthouse » Thu Sep 14, 2017 2:49 pm

yes, that is missing (PIP) from my picture mode menu - my question is there a way to bring it back?? (changing region code or something in the service menu??)

ferrloz
Posts: 18
Joined: Sat Dec 24, 2016 2:04 pm

Re: ku6300 PIP

Post by ferrloz » Sat Oct 21, 2017 5:40 pm

hi i did the following, change the region of my tv ku6000 from spain to usa and reestablish factory and PIP continued deactivated. in my case only funcina of moment with hdmi and external inputs.

zoelechat
SamyGO Moderator
Posts: 7870
Joined: Fri Apr 12, 2013 7:32 pm
Location: France

Re: ku6300 PIP

Post by zoelechat » Sat Oct 21, 2017 6:23 pm

Should I add more red arrows on manual screenshot above? Or should I rewrite it to be Google Translate compliant? :geek:
I do NOT receive any PM. Please use forum.

ferrloz
Posts: 18
Joined: Sat Dec 24, 2016 2:04 pm

Re: ku6300 PIP

Post by ferrloz » Sat Oct 21, 2017 9:09 pm

you who do nothing more friend has no zoelechat, thanks only tell you the steps I did, a greeting. :)

User avatar
bugficks
Official SamyGO Developer
Posts: 1047
Joined: Tue Jun 25, 2013 3:56 pm

Re: ku6300 PIP

Post by bugficks » Sat Oct 21, 2017 10:06 pm

you who speak crapish we not has no thanks only tell friend did step greeting more a

User avatar
juusso
SamyGO Moderator
Posts: 9741
Joined: Sun Mar 07, 2010 6:20 pm

Re: ku6300 PIP

Post by juusso » Sun Oct 22, 2017 9:02 am

Forgive them, they do not know what they are talking about :)

Nothing to be added here. If PIP setting does not exist on your menu, then it does not exist. Simple as that...
LE40B653T5W,UE40D6750
Have questions? Read SamyGO Wiki, Search on forum first!
FFB (v0.8), FFB for CI+ . Get root on: C series, D series, E series, F series, H series, exeDSP/exeTV patches[C/D/E/F/H]

DO NOT EVER INSTALL FIRMWARE UPGRADE

Post Reply

Return to “[K] General”