UE49KS7000 Change Region

General forum talking area for K series TVs.
Post Reply

bigbadger
Posts: 2
Joined: Sun Sep 10, 2017 2:13 pm

UE49KS7000 Change Region

Post by bigbadger » Sun Sep 10, 2017 2:24 pm

Hi Need some help with my new TV. I want to set my TV to UK region - rather than Spain as my Spanish is not good enough - so that I can access the UK options. I have a remote but has very few buttons!! Any help appreciated. Thanks

zoelechat
SamyGO Moderator
Posts: 7886
Joined: Fri Apr 12, 2013 7:32 pm
Location: France

Re: UE49KS7000 Change Region

Post by zoelechat » Sun Sep 10, 2017 2:37 pm

You don't need to change "region" to change menu language, just browse menu until you find it, or read manual. If your Spanish is not good enough: "Idioma" :D

ps: We're not Samsung support.
I do NOT receive any PM. Please use forum.

bigbadger
Posts: 2
Joined: Sun Sep 10, 2017 2:13 pm

Re: UE49KS7000 Change Region

Post by bigbadger » Sun Sep 10, 2017 8:07 pm

Sorry - I think I misphrased my question. I effectively want my Spanish TV in Spain to access the UK Samsung store with BBC iPlayer ITV Hub etc. This is why I want to change the region setting rather than just the language. I have another manufacturers TV where it is an easy change but not the case with Samsung. I can change the DNS but not the region setting on the TV itself. Muchisimo gracias

zoelechat
SamyGO Moderator
Posts: 7886
Joined: Fri Apr 12, 2013 7:32 pm
Location: France

Re: UE49KS7000 Change Region

Post by zoelechat » Sun Sep 10, 2017 8:10 pm

Well, search forum and/or wiki for "region change" or "localset", you'll get mucho results :)
I do NOT receive any PM. Please use forum.

Post Reply

Return to “[K] General”