one day Samsung apps, one day Yahoo Widgets - how to fix?

Here for general support for B series TVs, request and problem solve area.
Post Reply

goaskin
Posts: 69
Joined: Sat Nov 28, 2009 9:33 pm

one day Samsung apps, one day Yahoo Widgets - how to fix?

Post by goaskin » Fri May 18, 2012 9:08 pm

For some reason, if I push the internet button on my remote control, either the Yahoo widgets are shown or the Samsung Apps. The system replaces itself after (mostly) a few days and the whole configuration becomes overwritten. Everytime the system replaces itself, it becomes reconfigured like if the function is used the first time. All settings are lost.

What is happening?

User avatar
arris69
Official SamyGO Developer
Posts: 1700
Joined: Fri Oct 02, 2009 8:52 am
Location: Austria/Vienna (no Kangaroos here)
Contact:

Re: one day Samsung apps, one day Yahoo Widgets - how to fix

Post by arris69 » Sat May 19, 2012 7:13 am

goaskin wrote:For some reason, if I push the internet button on my remote control, either the Yahoo widgets are shown or the Samsung Apps. The system replaces itself after (mostly) a few days and the whole configuration becomes overwritten. Everytime the system replaces itself, it becomes reconfigured like if the function is used the first time. All settings are lost.

What is happening?
is the question "What is happening" or "how to fix" :?:
what widget engine you prefer to use?

goaskin
Posts: 69
Joined: Sat Nov 28, 2009 9:33 pm

Re: one day Samsung apps, one day Yahoo Widgets - how to fix

Post by goaskin » Sun May 20, 2012 12:37 pm

I think I would prefer Yahoo because Samsung Apps only offers Youtube, Weather and (not-very usable) News to me.

But it would be an advance if one of this platforms would appear stable without the behavior that the TV switches the system without asking.

User avatar
moras86
Official SamyGO Developer
Posts: 179
Joined: Sun Feb 21, 2010 3:18 pm
Location: Poland
Contact:

Re: one day Samsung apps, one day Yahoo Widgets - how to fix

Post by moras86 » Sun May 20, 2012 2:40 pm

You need to reset your TV settings. Easiest way is press and hold Exit button for 10-15 seconds.
Then set country to 'United Kingdom' for Yahoo.
Image . Image
TV LCD: Samsung LE40B651T3W (CI) | Internet@TV | fw: 2005 (patched: SamyGO v0.24 + GMT2, ArFIX2, ADFIX) | matrix: SQ04
BluRay: Samsung BD-D5300-ZF | SamsungApps | fw: 1013
Android-Box: Zidoo X8 | Realtek RTD1295 64bit (QuadCore), Mali-T820 GPU, 2 GB RAM, HDMI IN record, Android 6.0 | ZDMC 17.1
my projects: Remote LAN Control - Desktop app (v0.8) | Signal checker for DVB-T (v0.3)

Post Reply

Return to “[B] Support”