Downgrade to 2006.0 Avi not working

Here for general support for B series TVs, request and problem solve area.
Post Reply

nono4444
Posts: 1
Joined: Mon Oct 15, 2012 11:27 am

Downgrade to 2006.0 Avi not working

Post by nono4444 » Mon Aug 26, 2013 10:29 am

Hi,

I have a LE32B651 , initially I was on 2007.1 with samygo and NAS server (nfs on mybookworld).
I have change the network and have to modify setup in samy go, finnaly my network was not working anymore (nfs was not reconized,
The main changed i was doing was to change subnet from 1.255 to 0.255
I have downgrade to firware 2006.0 change again network setup and finnaly was able to map nfs directory to usb virtual in samygo.
So now i have access with samygo to nfs, but when i'm trying to read avi file most of them report the video is not taken in charge..! (was reconized before the downgrade and network change..). DLNA is working fine to watch the movie with TV.
Do you have any clue? Is it firmware or NAS setup.

Many thnaks in advance.
Nono

Config :
FFB Downgrade
T-CHLEUCIP-1017.1
T-CHLCIPDEUC-2006.0
T-CHLCIPDEUS-1007
T-CHLCIPDEUS-1007
SDAL-4.2.27-0194
RFS:1_64_512_CIP-4 T-CHLCIPDEUC
2009-11-12
FRCQ FW 1020 CONFIG 49000
Type 32A6AF0C

User avatar
juusso
SamyGO Moderator
Posts: 10125
Joined: Sun Mar 07, 2010 6:20 pm

Re: Downgrade to 2006.0 Avi not working

Post by juusso » Mon Aug 26, 2013 1:51 pm

Check if you have same issue after you rename avi to mkv or ts.
LE40B653T5W,UE40D6750,UE65Q8C
Have questions? Read SamyGO Wiki, Search on forum first!
FFB (v0.8), FFB for CI+ . Get root on: C series, D series, E series, F series, H series. rooting K series, exeDSP/exeTV patches[C/D/E/F/H]

DO NOT EVER INSTALL FIRMWARE UPGRADE

Post Reply

Return to “[B] Support”