Page 22 of 24

Re: [App] White Raven for E/F/H series - Version 0.4.0

Posted: Fri Oct 09, 2020 2:11 pm
by horatyu
Hello Murdock,
Thx for reply.
Please tell me where in TV is "libcrypto.so" module.

I send a private message @vip23, but he hasn't been to the forum in a long tine.

Please help me

Re: [App] White Raven for E/F/H series - Version 0.4.0

Posted: Fri Oct 09, 2020 5:43 pm
by Murdock
Hi! Unfortunately I don't know, my F doesn't have this file.
Please ask for help in the H forum to solve the web cgi error or wait for vip23's answer because is not really related to White Raven.

Until, you can try to start White Raven's server manually. (You must do this before each White Raven app start.)

1. Connect to your television via telnet.
2. Execute the following commands:

Code: Select all

cd /mtd_rwcommon/widgets/user/WhiteRaven/server/
chmod 755 server.init
./server.init start 8192 512
3. Start White Raven application.

Re: [App] White Raven for E/F/H series - Version 0.4.0

Posted: Fri Oct 09, 2020 8:17 pm
by horatyu
Hi,
I start in telnet your app and say Already Running! after I start app from remote control but on screen after loading same error : The Tv not rooted ,or The CGI WEB Interface not Accesible!


pls look this link viewtopic.php?f=63&t=13174 , is in attachment libcrypto.so.1.0.0
In my Tv have libcrypto.so.0.9.8 in mnt/opt/privateers/lib , but I not know change into this files.
Maybe u know what must change into this file libcrypto.so

Re: [App] White Raven for E/F/H series - Version 0.4.0

Posted: Fri Oct 09, 2020 8:29 pm
by Murdock
I don't know how to change .so files.

Open in a web browser the following url when server is started. [YOUR TV's IP:9000]
What you can see?

Re: [App] White Raven for E/F/H series - Version 0.4.0

Posted: Fri Oct 09, 2020 8:47 pm
by horatyu
thank you for being patient with me

can not open http://myiptv:9000


the first time I did "root" I know I could access the myiptv:1080/cgi-bin/test.cgi and there it was possible to start and stop several processes

https://i.postimg.cc/1XfpmpMn/look-root.jpg

but now not work

Re: [App] White Raven for E/F/H series - Version 0.4.0

Posted: Fri Oct 09, 2020 10:48 pm
by zoelechat
horatyu wrote:
Fri Oct 09, 2020 8:17 pm
pls look this link viewtopic.php?f=63&t=13174 , is in attachment libcrypto.so.1.0.0
In my Tv have libcrypto.so.0.9.8 in mnt/opt/privateers/lib , but I not know change into this files.
Maybe u know what must change into this file libcrypto.so
Just copy libcrypto.so.1.0.0 to same folder as libcrypto.so.0.9.8, there's no problem in having both.

Re: [App] White Raven for E/F/H series - Version 0.4.0

Posted: Sat Oct 10, 2020 7:06 am
by horatyu
thx for reply @zoelechat
My TV has "root" and it runs very well oscam, but if I scan the ports on the TV it doesn't find the 1080 or 9000 port open, only 9 ports: 21, 22, 23, 33, 3023, 3123, 8000, 8080, 8888
https://i.postimg.cc/KjGDq9WT/ports.jpg

the first time I did "root" I know I could access the page http://myiptv:1080/cgi-bin/test.cgi and there it was possible to start and stop several processes, you can also see from the print screen that in the history of the browser I could access 1080
https://i.postimg.cc/1XfpmpMn/look-root.jpg

tell me please how can i open port 1080?
is it enough to add "libcrypto.so.1.0.0"?
why not can open http://myiptv:1080/cgi-bin/test.cgi ?

Re: [App] White Raven for E/F/H series - Version 0.4.0

Posted: Sat Oct 10, 2020 9:29 am
by zoelechat
Port 1080 is automatically opened when webif works. No idea why yours doesn't anymore...
Format USB (or use another) and re-root from scratch maybe :)

Re: [App] White Raven for E/F/H series - Version 0.4.0

Posted: Sun Oct 11, 2020 8:05 pm
by 0b03
hallo evrybody, one question, for the TVUE40ES8000 i need to be root the tv before install white raven? becouse the the software installation was done, but the app remains in the splash screen. thanks again

Re: [App] White Raven for E/F/H series - Version 0.4.0

Posted: Mon Oct 12, 2020 12:06 am
by OddbOd
0b03 wrote:
Sun Oct 11, 2020 8:05 pm
i need to be root the tv before install white raven?
Short answer: YES