Samsung UN40F6400 No Picture Bad T-Con or Panel!!!

Here for general support for F series TVs, request and problem solve area.
Post Reply

mugunthans
Posts: 1
Joined: Tue May 04, 2021 12:49 pm

Samsung UN40F6400 No Picture Bad T-Con or Panel!!!

Post by mugunthans »

Dear all,
I have Samsung UN40F6400, which was reboots continuously and opened the TV and checked for loose connection - disconnect and reconnect all cables.
When I power ON and noticed that its entered into Burn mode (RED/GREEN/BLUE) screen and I turned off and checked the cables again but this time it turned into white screen only. No matter how many times I restart the TV the result is same. Below are the Voltage measurement in T-Con Model: BN41-01939B.
Needed your expert advise, whether it is the TCON faulty or Total Panel Failure??

TCON LED status: All 3 Blue are ON.
Panel: 12.7v
AVDD:17v
HAVDD:8.5v
Fuse:12.7v
B1.8:1.7v
B3.3:3.3v
VonE:29.2v
HVin:13v
VoffE: -9.5v
Vss: -7.5v
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
notengo13
SamyGO Project Donor
Posts: 565
Joined: Mon Nov 30, 2015 12:31 pm
Location: Slovakia

Re: Samsung UN40F6400 No Picture Bad T-Con or Panel!!!

Post by notengo13 »

Take a look to service manual for similar TV maybe it will help
Samsung+UE32F6400-U85a.pdf
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
UE48H6640 T-MST14DEUC 2781.0 root latestH --> 2130.0 skypeRoot-->0000-->2115.3 "Skype refueled" Root

Post Reply

Return to “[F] Support”