[SOLVED] Play video from USB-flash, enable wifi on C350/C450

Support for C series TVs that all user could ask. Please do not ask a questions at other forums.
Post Reply

User avatar
juusso
SamyGO Moderator
Posts: 10124
Joined: Sun Mar 07, 2010 6:20 pm

Re: Playing video from USB-flash on C350

Post by juusso »

no, it isn`t.
LE40B653T5W,UE40D6750,UE65Q8C
Have questions? Read SamyGO Wiki, Search on forum first!
FFB (v0.8), FFB for CI+ . Get root on: C series, D series, E series, F series, H series. rooting K series, exeDSP/exeTV patches[C/D/E/F/H]

DO NOT EVER INSTALL FIRMWARE UPGRADE

User avatar
erdem_ua
SamyGO Admin
Posts: 3112
Joined: Thu Oct 01, 2009 6:02 am
Location: Istanbul, Turkey
Contact:

Re: Playing video from USB-flash on C350

Post by erdem_ua »

Could you send your TV information to here?
http://forum.samygo.tv/viewtopic.php?f=13&t=1164

User avatar
juusso
SamyGO Moderator
Posts: 10124
Joined: Sun Mar 07, 2010 6:20 pm

Re: Playing video from USB-flash on C350

Post by juusso »

Info added to wiki.
Now C350/450 plays videos and have wifi support (dlna).
LE40B653T5W,UE40D6750,UE65Q8C
Have questions? Read SamyGO Wiki, Search on forum first!
FFB (v0.8), FFB for CI+ . Get root on: C series, D series, E series, F series, H series. rooting K series, exeDSP/exeTV patches[C/D/E/F/H]

DO NOT EVER INSTALL FIRMWARE UPGRADE

andrrrew
Posts: 1
Joined: Sat Jul 11, 2020 5:24 am

Re: [SOLVED] Play video from USB-flash, enable wifi on C350/C450

Post by andrrrew »

Hi from Russia (yes, I write from 2020)
I got the ASUS WL-160N dongle (from the list of compatible models with my series), set the correct model in the engineering menu (LC630), turned on the LNA to position 1, activated All Share, and wireless network support. The TV can see the dongle, but when it tries to find the wifi, it does not work, the search indicator turns around, then after a while just throws it on the home screen. With WPS, it's the same. When trying to enter the SSID manually, the TV stops responding to commands from the remote by pressing "ready" after entering the name.

Maybe I did something wrong? Or my TV is support nothing but EDIMAX EW-7717UN dongle?

Post Reply

Return to “[C] Support”