adding own Root CA possible?

General forum talking area for K series TVs.
Post Reply

bbe
Posts: 3
Joined: Tue Jun 07, 2016 12:27 pm

adding own Root CA possible?

Post by bbe »

Hallo,
i can get access to a new K model SmartTV and wanna log the Network traffic.
Does someone know a way to insert my own 'root ca' to the system?

Saw that there might be a way to get root on J modeles, any tests done with K model?


Greetings bb

sectroyer
Official SamyGO Developer
Posts: 5951
Joined: Wed May 04, 2011 5:10 pm

Re: adding own Root CA possible?

Post by sectroyer »

Not yet, will probably start ones soon :)
I do NOT support "latest fw" at ALL. If you have one you should block updates on router and wait for it to STOP being "latest":)
If you want me to help you please paste FULL log(s) to "spoiler"/"code" bbcodes or provide link(s) to pasted file(s) on http://ctrlv.it/ Otherwise "NO HELP"!!!
If you want root DISABLE internet access to your device!!!!
DO NOT EVER INSTALL FIRMWARE UPGRADE !!!!

pauleverglade
Posts: 13
Joined: Wed Jun 08, 2016 3:39 pm

Re: adding own Root CA possible?

Post by pauleverglade »

@sectroyer

Is adding a Root CA possible on any Samsung Smart TV ?

sectroyer
Official SamyGO Developer
Posts: 5951
Joined: Wed May 04, 2011 5:10 pm

Re: adding own Root CA possible?

Post by sectroyer »

pauleverglade wrote:@sectroyer

Is adding a Root CA possible on any Samsung Smart TV ?
Yes, after rooting all possible. But FIRST you need to block updates on router!!!!
I do NOT support "latest fw" at ALL. If you have one you should block updates on router and wait for it to STOP being "latest":)
If you want me to help you please paste FULL log(s) to "spoiler"/"code" bbcodes or provide link(s) to pasted file(s) on http://ctrlv.it/ Otherwise "NO HELP"!!!
If you want root DISABLE internet access to your device!!!!
DO NOT EVER INSTALL FIRMWARE UPGRADE !!!!

Post Reply

Return to “[K] General”