Page 20 of 20

Re: K Model Service Menu

Posted: Tue Dec 25, 2018 10:46 am
by DGery
horatyu wrote:
Sun Dec 23, 2018 6:34 am
If Your Tv is off You cam push Info, menu(settings), mute,power.
I tried it, but it can't work. I tested the remote controller when the TV working and the buttons are working correctly.
When the TV is off and I pushed the buttons the controll led on the TV is flashing, so it recived the signal, but the TV not starting in Service menu

Re: K Model Service Menu

Posted: Thu Dec 27, 2018 7:07 am
by juusso
Info home mute power

Re: K Model Service Menu

Posted: Thu Dec 27, 2018 8:18 am
by dadash
you have to wait a minute or so after power off, otherwise sometimes it won't go into Ser-menu
also make sure it's in TV mode before turning off, it won't go into SM from hdmi

Re: K Model Service Menu

Posted: Mon Mar 25, 2019 6:24 pm
by thehadi
Hi all,

Can anybody share his ADC settings of KU7000?

Re: K Model Service Menu

Posted: Sun May 05, 2019 9:28 am
by arrayasan
Hello! Can anyone help me? I own a 55KU6172 model and I have messed up the hdmi ports in the service menu. I need the correct configuration for the HDMI path witch is found in engineering option. I need the correct four digit number and letters( 1234 and abcd).

Thank you!

Re: K Model Service Menu

Posted: Sun Aug 23, 2020 6:50 am
by In8ability
Just switch panel type and switch back to original panel. Al settings in service menu will return to defaults. FTI

Re: K Model Service Menu

Posted: Sun Aug 30, 2020 9:46 pm
by zqureshi
Any idea how to change resolution in service menu,i am using ku7000 as monitor and it doesnt show in bios and while booting up due to resolution

Image