[App] More TV channels on E/F/H series

Here are software that related with Samsung F series TVs.
Please don't create any new topic here unless you have software to post/release.

wluczykijwf
Official SamyGO Developer
Posts: 1049
Joined: Sat Sep 21, 2013 5:07 pm
Location: Poland

Re: [App] More TV channels on E/F/H series

Post by wluczykijwf »

cust0m wrote: Thu Jun 03, 2021 10:02 am What I also noticed is that it seems to work as expected after a reboot but only once. I can select the IPTV channel from the channel list, and it loads. But after changing to a DVB-S channel, the IPTV channel doesn't load anymore after selecting it from the channel list.
Hi,
you need try activate autoPauseMode mode.
It's enabled but for full operation it's needs:
  • The libRunWidget by @zoelechat
  • The runWidget.sh and runWidget.php scripts
  • The LogRCkey mod for OnlineTV app.
More about it here: viewtopic.php?p=90334#p90334
sorry for my english
UE40F8000 (T-FXPDEUC-1136.0), BD-D5500
cust0m
Posts: 4
Joined: Mon May 24, 2021 9:09 am

Re: [App] More TV channels on E/F/H series

Post by cust0m »

Hi,

thanks for your fast response.
I've installed libRunWidget, runWidget.sh and runWidget.php, as well as LogRCkey.

But now, the channel never starts, not even one time after reboot. Also, when I start OnlineTV from SmartHub, nothing happens, just a black screen appears.
Could you be so kind and have a look at the log file attached?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
wluczykijwf
Official SamyGO Developer
Posts: 1049
Joined: Sat Sep 21, 2013 5:07 pm
Location: Poland

Re: [App] More TV channels on E/F/H series

Post by wluczykijwf »

cust0m wrote: Sun Jun 06, 2021 8:26 am Hi,

thanks for your fast response.
I've installed libRunWidget, runWidget.sh and runWidget.php, as well as LogRCkey.
Did you enabled apache?
sorry for my english
UE40F8000 (T-FXPDEUC-1136.0), BD-D5500
cust0m
Posts: 4
Joined: Mon May 24, 2021 9:09 am

Re: [App] More TV channels on E/F/H series

Post by cust0m »

Hi,

sorry for the late reply.
No, I did not - I guess I have to if you ask for it?
bobiturboto
SamyGO Project Donor
Posts: 485
Joined: Sun Mar 23, 2014 8:15 pm
Location: Bulgaria

Re: [App] More TV channels on E/F/H series

Post by bobiturboto »

Yes, you need php scripts are executed by Apache call
Marthinius
Posts: 2
Joined: Tue Apr 05, 2016 12:41 pm

Re: [App] More TV channels on E/F/H series

Post by Marthinius »

How to edit .js file to disable/remove used blue, yellow key on RC ?...
How to disable the display of data when pressing a blue,yellow button on the RC ? ...Which file to edit in the OnlineTV folder?
I only want to use the green and red button...
kisspach
Posts: 9
Joined: Sun Nov 13, 2022 1:51 am

Re: [App] More TV channels on E/F/H series

Post by kisspach »

my tv is not compatible with hevc 10 bit. is it possible to stream channels via tvheadend of hevc channels?
gbsatti2
Posts: 3
Joined: Wed Aug 17, 2022 5:32 pm

Re: [App] More TV channels on E/F/H series

Post by gbsatti2 »

Hello,
i have the exact same problem as Bizzmo on page 34:
The country code will be wrong if i use another scm file with map-airD. I have absolutely 0 channel on my samsung ES7000 (no DTV, CDTV SATD source). I want to use it only for IPTV Channels.
Can someone help me to add a map-airD channel on my scm file ?
Thank you very much for your help :D
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Post Reply

Return to “[F] Software”