HDMI ports dead

Here for general support for E series TVs, request and problem solve area.
Post Reply

mrsofa
Posts: 4
Joined: Thu Dec 05, 2019 3:57 pm

HDMI ports dead

Post by mrsofa »

Hello,

My HDMI ports stopped working. Tried factory reseting, swithching cables, devices, no use.
I saw some guides on hdmi calibration and stuff but im afraid I will mess it up even more.
Is there a way to diagnose/fix this, or do I need a new Motherboard?

TNX

Teslix
Posts: 2
Joined: Thu Dec 12, 2019 9:06 pm

Re: HDMI ports dead

Post by Teslix »

Hi,

mine stopped working as well around the same time last Thursday (coincidence?) on a UE60H7080. Tried everything. FW is 1410. Anynet+ HDMI CEC setup seems working, recognizes the connected device but then unable to connect, ports are shown grayed out. Seems to me more a soft- than a hardware problem? Not sure if this problem might be related to a automatic firmware update. Any ideas and hints are very welcome!

Thanks!
Teslix

sectroyer
Official SamyGO Developer
Posts: 5940
Joined: Wed May 04, 2011 5:10 pm

Re: HDMI ports dead

Post by sectroyer »

Downgrade, works fine on lower fw's :)
I do NOT support "latest fw" at ALL. If you have one you should block updates on router and wait for it to STOP being "latest":)
If you want me to help you please paste FULL log(s) to "spoiler"/"code" bbcodes or provide link(s) to pasted file(s) on http://ctrlv.it/ Otherwise "NO HELP"!!!
If you want root DISABLE internet access to your device!!!!
DO NOT EVER INSTALL FIRMWARE UPGRADE !!!!

Post Reply

Return to “[E] Support”